Aktuelt

Aktuelt / Nyheter

Utrullingen av nye lehus er i full gang

Clear Channel leverer i tråd med reklamekontrakten til Sporveien 200 nye lehus og utrullingen er i full gang. Utrullingen startet i våres og man er over halvveis i byggeprosessen. De nye lehusene har sanntidsreisedata og mulighet for å lade mobilen.

Les mer
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Se kunst fra hele Norge i Oslo Sentrum

Fra og med mandag 15 juni kan Oslos befolkning og ferierende i Oslo oppleve verksgjengivelser av kunstverk med motiver fra hele Norge utendørs i Oslo sentrum. Aktiviteten er ett samarbeid mellom Nasjonalmuseet og Clear Channel som ønsker å gi muligheten for en reise i samlingen til Nasjonalmuseet i en annerledes sommer.

Les mer
Aktuelt / Nyheter

Norgesferie i anmarsj

Norgesferie vokser i popularitet og sommerferien 2019 var en ferie hvor 6 av 10 Nordmenn valgte å feriere i Norge. For første gang valgte flest Nordmenn Norgesferie fremfor sol og strand i utlandet. Og gitt dagens situasjon vil det ikke være færre i Norge for årets ferie.

Les mer
Aktuelt / Nyheter

Clear Channel tar grep for å hjelpe annonsører under covid-19

2020-03-20
Mange varemerker står ovenfor store utfordringer i disse dager. Behovet for å kommunisere med sine målgrupper er like store som i forkant av krisen og for enkelte enda større i disse dager. Vi i Clear Channel tar nå grep for at annonsørene fortsatt skal kunne markedsføre seg med effektfulle utendørskampanjer.

Les mer
Aktuelt / Nyheter

The Oslo city bikes open up early.

Today, the 18th of March, our city bikes stations will open two weeks before the original date, and 800 bikes will be available at all of our 245 stations. The remaining bikes will be rolled out continuously.

Les mer

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no