premium-oslo-2022-1-scaled.jpg

Om Clear Channel

Clear Channel er et av Norges ledende utendørs medieselskap med markedets beste rekkevidde. Gjennom 18.000 digitale og klassiske reklameskilt, på nøye utvalgte steder rundt om i Norge, tilbyr vi muligheten til å nå og engasjere mennesker med kreativ kommunikasjon i et utemiljø. Kampanjer hos oss styrker merkevarer samtidig som mennesker inspireres og bymiljøene våre blir mer dynamiske. Rett og slett en fantastisk forretningsmodell, hvor 50 % av annonseinntektene reinvesteres i byen.

Store muligheter til å nå ut. Stort ansvar for å utgjøre en forskjell.

Vi finns der folk bor, jobber, reiser og beveger seg mest, og vi har, som det eneste mediet i Norge, mulighet til å nå ca 65 % av Norges befolkning i løpet av en uke. Med en slik plattform har vi store muligheter til å nå ut og et stort ansvar for å gjøre en forskjell. Derfor jobber vi tett med både partnere og kunder for i fellesskap å bidra til byen og menneskene som bor der.

For eksempel var vi de første til å tilby bysykler i Norge og verden, og våre annonseinntekter fra kollektivtransporten bidrar til forbedringer og utviklingsprosjekter samt rabatterte månedskort. I hele Skandinavia driver og vedlikeholder vi tusenvis av busskur som gir beskyttelse mot regn, snø og vind mens sedumtakene absorberer luftforurensning, karbondioksid og støy. Og etter hvert som flere og flere biler drives av strøm, setter vi også opp flere annonsefinansierte ladestolper.

Clear Channel i Skandinavia.

Clear Channel i Skandinavia har rundt 210 ansatte, hvorav ca 35 i Norge. Vi er en del av Clear Channel Outdoor, som er et av verdens ledende utendørs medieselskaper og er representert i over 20 land på tre kontinenter.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no