2-1866x1050-1-e1606466333792.jpg

Om Clear Channel

Clear Channel Norway AS er Norges største aktør innen utendørsreklame. Gjennom å hjelpe våre kunder til å nå ut med rett budskap i rett miljø, bidrar vi til at bedrifter og organisasjoner kan vokse og bli fremgangsrike.

En naturlig del av bybildet siden 1946

Clear Channel er en riksdekkende kanal med over 46 000 reklameflater fordelt i hele Norge. Selskapet har reklamerettigheter i alle Norges fem største byer, på landets største kjøpesentre, bymøbel-avtaler med 25 norske byer, all trafikkreklame i kollektivtrafikken i Oslo og Akershus, samt reklamerettighetene på seks av de største flyplassene i Norge.

KUNNSKAP, ERFARING & BRENNENDE ENGASJEMENT

Bak alle plakater og kampanjer ligger det mye kunnskap og erfaring om hva som gjør en kampanje vellykket. Vi er ca. 50 mennesker som håndterer hele prosessen fra første kundekontakt, valg av relevante medieplasseringer til kreativ løsning og det fysiske oppsettet av kampanjen.

I nært samarbeid med lokale myndigheter og ledende partnere innenfor transport og gatemøbler, jobber vi kontinuerlig med å utvikle, utvide og integrere vårt utstyr, slik at kampanjene gir best og mest mulig naturlig eksponering i miljøene der folk ferdes.

Clear Channel Norway er eid av Clear Channel Outdoor Holdings, Inc. (NYSE: CCO) – verdens største aktør innen utendørsreklame med over 450 000 reklameflater i 31 land og over 5600 ansatte. Les mer på www.investor.clearchannel.comwww.clearchannelinternational.com  og www.clearchanneloutdoor.com

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no