hi3g-access-ab5-v24-2022-play-spectacular-1-scaled.jpg

Bli kontraktspartner – få kompensasjon for sentral og synlig veggplass.

Clear Channel tilbyr Norges beste rekkevidde for utendørsreklame og vi leter stadig etter nye kontraktspartnere for å kunne fortsette å tilby de beste annonseplassene for våre kunder. Eiere av eiendom i landet utgjør viktige kontraktspartnere for oss. Har du eller ditt borettslag en tilgjengelig, godt synlig og sentral veggflate som dere tror skulle kunne bli et utmerket sted å plassere et reklameskilt, ta kontakt med oss ​​så snakker vi mer.

Hvordan ser et samarbeid med Clear Channel ut?

Vi titter på og vurderer skiltplasseringen for den tiltenkte annonseplassen sammen. Vi vurderer beliggenhet, synlighet og trafikkflyt rundt eiendommen. Når vi blir enige om betingelsene, som leienivå og andre betingelser, bestiller og installerer vi valgt produkt. Ved behov kan Clear Channel hjelpe med byggetillatelsessøknaden.

Adshel

Et klassisk reklameskilt som plasseres på vegger eller frittstående langs sykkelveier eller fortau, eller på parkeringsplasser, vanligvis med sentral plassering i de største byene.

norge-citycon-norway-as-2022-v48-adshel-2-ed-scaled.jpg

Play Adshel

Et digitalt reklameskilt som plasseres på vegger eller frittstående langs sykkelveier eller fortau, eller på parkeringsplasser, vanligvis med sentral plassering i de største byene.

norge-prisguide-as-2021-v52-play-adshel-1ed-scaled.jpg

Billboard

Billboard er vårt helt eget unike og store format tilgjengelig i både klassiskt og digitalt format. Har du, ditt borettslag, aksjesameie eller eiendomsselskap, en stor vegg eller område langs større veier og ferdselsårer? Da kan et billboard passe bra.

1022-detkongeligeteater-westsidestory-week41-aagadefalkoneralle-04.jpg

Play Spectacular

Play Spectacular er Clear Channels største digitale reklameflate og er hovedsaklig plassert i sentrale bymiljøer.

mockup-new-balance-play-spectacular-avenyn-scaled.jpg

Kontakt

Er du nysgjerrig på om en vegg i aksjesameiet, borettslaget eller eiendommen din kan benyttes til reklame og generere gode inntekter til eiendommen? Velkommen til å kontakte oss på etablering@clearchannel.no.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no