dennis-1290.jpg
Aktuelt / Nyheter

Ny Country Manager for Clear Channel Norge

Dennis Højland Nyegaard tiltrer som ny Country Manager for Clear Channel Norge mandag 20. januar. Han etterfølger Hans Petter Terning som har valgt å fratre sin stilling i selskapet.

Etterspørselen på utendørsreklame er sterk, og fortsetter å vokse i takt med annonsørenes stadig større behov for å nå mennesker på en rask og enkel måte. Som ny sjef for Clear Channel Norge blir Dennis Højland Nyegaard en viktig brikke i Clear Channels arbeid med å videreutvikle tilbudet til selskapets kunder, samtidig som han skal jobbe for videre vekst i Norge.

Danske Højland Nyegaard kommer fra rollen som midlertidig CEO for Clear Channel Polen, og har tidligere vært sjef for Clear Channel Danmark i over fire år. Han har en bakgrunn og lang erfaring fra det danske teleselskapet TDC hvor Dennis blant annet var visepresident i åtte år, før han meldte sin overgang til Clear Channel.

– Det norske mediemarkedet er en utrolig spennende arena med svært mange muligheter. Når denne muligheten bød seg, var dette et tilbud jeg ikke kunne takke nei til, sier en glad Dennis Højland Nyegaard.

Stor etterspørsel
Clear Channel sin virksomhet i Norge har de siste årene vært preget av en omfattende digitaliseringstransformasjon hvor kundene nå tilbys et betydelig mer fleksibelt digitalt tjenestetilbud. Sammen med selskapets utendørsnettverk av digitale flater rundt om i hele Norge, opplever Clear Channel en stadig større etterspørsel etter sine tjenester.

– Digitaliseringen går fort her i Norge, noe som innebærer mange nye muligheter for kundene. Samtidig stiller det stadig større krav til oss som selskap om å være enkle, tydelige og effektive i vår kundedialog. Å lytte til kundenes behov er en sentral del av mitt arbeid, og jeg ser frem til å så snart som mulig få treffe både eksisterende og nye kunder, sier Højland Nyegaard.

Den avtroppende Norges-sjefen Hans Petter Terning valgte å si opp sin stilling forrige uke etter en intern diskusjon i selskapet, hvor det i fellesskap ble fattet en avgjørelse om at partene har ulike syn på veien videre for Clear Channel.

– Jeg vil takke Hans Petter for sin tid hos oss, og hans bidrag til av utviklingen Clear Channels virksomhet og vekst i Norge, sier Sami Vikback, Salgsdirektør for Clear Channel Scandinavia.

For nærmere spørsmål, kontakt:

MARTA TIBERG
CHIEF MARKETING AND COMMUNICATION OFFICER SCANDINAVIA
00 46 (0) 73 072 70 48

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no