peace-is-power-231114-2-scaled.jpg

Creating the future of media

Vi er en del av Clear Channel Outdoor Holdings, et av verdens største utendørsmedieselskap. Vi deler en tydelig visjon med kolleger over hele verden: Creating the future of media. Visjonen veileder oss i det daglige arbeidet og peker ut rett retning for fremtiden.

Platform for Brands & Platform for Good

En plattform som daglig når millioner av mennesker på steder der de bor, lever, beveger seg og reiser gir store muligheter. Men også et stort ansvar. Derfor har vi et tydelig mål om at vår tilstedeværelse skal bidra til hyggeligere, mer dynamiske og mer bærekraftige bykjerner og flyplasser. I Clear Channel kaller vi det Platform for brands og Platform for good.

Utendørsreklame er et kraftig verktøy, med evne til å bygge langsiktige varemerker, trigge digital aktivitet og konvertere dette til salg. Uansett om plattformen vår kompletterer eller konkurrerer med andre mediekanaler er det den perfekte plattformen for varemerker.

Men vi er mer enn bare en plattform for varemerker. Vi vil gi tilbake til byene og menneskene som lever i dem. Derfor investerer vi kontinuerlig i infrastruktur og prosjekter for å finne nye og interessante måter der vi fortsetter med å gjøre utendørsreklame til en plattform som gjør godt.


Norge

Clear Channel kan som den eneste rekkeviddeaktøren tilby muligheten til å nå nesten 70% av Norges befolkning i løpet av en uke. Dette gjør vi gjennom over 18.000 reklameskilt i kommuner, kjøpesentre, kollektivtrafikk og med tydelig tilstedeværelse på landets seks største flyplasser. I Norge jobber ca. 35 medarbeidere på det norske kontoret som ligger i Schweigaards gate midt i Oslo.

Skandinavia

Clear Channel Scandinavia tilbyr markedets beste rekkevidde med ca. 160.000 klassiske og digitale skilt i bymiljø der millioner av skandinaver beveger seg daglig. Med ca. 220 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark er de daglige kontaktene med kunder og partnere både lokale, nasjonale og skandinaviske.

Verden

Clear Channel Outdoor Holdings, Inc. (NYSE: CCO) er ett av verdens største utendørsmedieselskap med en bred plattform som består av nesten en halv million reklameskilt i Asia, Europa og Amerika.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no