Enkelt og trygt å overlate produksjon av plakater til oss

Det skal være enkelt for deg å kjøpe medier hos oss. Derfor er det i vår interesse at du overlater produksjonen av plakater til oss. Dessuten er det viktig for oss at du skal kunne annonsere på vår plattform med god samvittighet. Derfor benytter vi et Svanemerket trykkeri til produksjon av plakater.

Billes trykkeri er Svanemerket og klimanøytralt. Siden 2011 har trykkeriet minsket sin klimabelastning med 84%, og det klimakompenserer 100% for eget utslipp av CO2 ut fra FN’s retningslinjer Green Gas Protocol.

Trykkmetode

Vi tar utgangspunkt i den enkelte kampanje og dine ønsker når vi anbefaler hvilken trykkmetode som skal brukes til dine plakater.

sfs-7090-scaled.jpg

Trykkmetode: Offset

Best ved større opplag med få motiver, er mulig å få med støttetrykk, hvilket innebærer at man også trykker på baksiden av plakaten. Dette skaper en dybde i motivet samt en sterkere kontrast når displayet er belyst bakfra. Offset har en høy oppstartskostnad, for deretter å ha en lav enhetspris.

Offset 4+3
Trykkes med fire farger på framsiden og tre på baksiden. Stilig og holder en høy kvalitet, gir en god kontrast i mørket. Anbefales ved større opplag/nasjonale kampanjer.

Offset 4+0
Kun trykk på framsiden. Anbefales ved større opplag, men hvor man ønsker å holde kostnaden nede i forhold til 4+3.

Offset 4+4
Trykkes med fire farger på framsiden og fire på baksiden. Gir en økt kontrast sammenlignet med 4+3 (brukes svært sjeldent).

Trykkmetode: Digitalt

Brukes til mindre opplag eller opplag med mange motiver. Digitalt trykkes kun på framsiden og kan skrives ut på papir eller plast. Digitalt har en lavere startkostnad enn Offset, men en høyere enhetspris.

Digitalt 4+0 Papir
Perfekt for mindre kunder som ønsker å gå for flere motiv. Går raskt å trykke, og gir et godt resultat.

Digitalt 4+0 Plast
Brukes for små opplag som skal være oppe over en lengre periode. Relativt dyrt å trykke, med gir en eksklusiv følelse.

Ved opplag over 70 plakater med 1 motiv anbefaler vi Offset.

Et aktivt og kontinuerlig miljøarbeid

Vi mener at fremtidens medier bør være like attraktive for annonsører som de er bærekraftige for samfunnet, og vi jobber derfor aktivt for å reduserealle former for miljøpåvirkning og ressursforbruk knyttet til våre produkter og tjenester, og også bidra til byene og menneskene som bor der. Les mer om hva vi gjør for å redusere vår innvirkning på miljøet her.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no