Enkelt og trygt å overlate produksjon av plakater til oss

Det skal være enkelt for deg å kjøpe medier hos oss. Derfor er det i vår interesse at du overlater produksjonen av plakater til oss. Dessuten er det viktig for oss at du skal kunne annonsere på vår plattform med god samvittighet. Derfor benytter vi et Svanemerket trykkeri til produksjon av plakater.

Billes trykkeri er Svanemerket og klimanøytralt. Siden 2011 har trykkeriet minsket sin klimabelastning med 84%, og det klimakompenserer 100% for eget utslipp av CO2 ut fra FN’s retningslinjer Green Gas Protocol.

Trykkmetode

Vi tar utgangspunkt i den enkelte kampanje og dine ønsker når vi anbefaler hvilken trykkmetode som skal brukes til dine plakater. Klikk her for å lese om hvilke trykkmetoder vi bruker.

sfs-7090-scaled.jpg

Et aktivt og kontinuerlig miljøarbeid

Vi mener at fremtidens medier bør være like attraktive for annonsører som de er bærekraftige for samfunnet, og vi jobber derfor aktivt for å reduserealle former for miljøpåvirkning og ressursforbruk knyttet til våre produkter og tjenester, og også bidra til byene og menneskene som bor der. Les mer om hva vi gjør for å redusere vår innvirkning på miljøet her.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no