situational-image-day-1-no.png
Aktuelt / Nyheter

Vi ser en jevn økning i trafikk på våre arenaer

Trafikken i gatemiljøene, på kjøpesentrene og i kollektivtransporten øker. Selv om bybildet har vært preget av koronakrisen de siste månedene, er situasjonen heldigvis i ferd med å normaliseres.

Ser man isolert på trafikkflyten i gatemiljøene i Norge har vi flyttet oss fra –40% til -17% i uke 19. Sommeren kommer og flere trekker ut, spesielt med tanke på at  ferien er rett rundt hjørne. Ettersom ferien for de aller fleste blir i Norge i år forventer vi en videre økning i ukene og månedene som kommer.

I tillegg ser vi på undersøkelser fra blant annet NHO sin ferie gallup at urbane ferie aktiviteter øker kraftig med hva byene i Norge har å tilby. Tar man i tillegg med seg at 80% av den Norske befolkningen ferier på Øst og Vestlandet vil vårt nasjonale nettverk være et effektfullt verktøy for god dekning og bygge en rask frekvens.

trafikktall-12-til-19.jpg

Kollektivtransporten utvikler seg også positivt med flere som benytter seg av buss, trikk og t-bane uke for uke. Vi ser nå at det er over 400 000 reiser daglig i uke 19 samlet på de tre transportmiddelene.

På kjøpesentrene har vi også sett en gradvis økning i trafikktall. Fra 14. mai åpnet alle Thon Amfi-sentrene for fullt igjen, trafikken har snudd til et overordnet snitt på -20% og den positive trenden fortsetter. En klar fordel med å legge deler av kampanjen din til et kjøpesenter, er at du treffer et publikum som allerede befinner seg i kjøpsmodus – med umiddelbar nærhet til produktet. Legg til at besøk og omsetning på sentrene økte med henholdsvis 7,3 og 4,9 prosent i juli 2019 sammenlignet med året før, og du har en interessant arena for ditt budskapet.

Kontakt

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no