spec-hm-play-spectacular-lagunen-scaled.jpg

Bli kontraktspartner – få kompensasjon for reklameflater i handelsområder og skap en mer inspirerende shoppingopplevelse

Clear Channel er en av Skandinavias ledende og Norges største aktører innen utendørsreklame. Vi leter stadig etter nye, langsiktige kontraktspartnere for å kunne fortsette å tilby de beste annonseplasseringene for våre kunder. Her er kjøpesentre og andre handelssteder viktige kontraktspartnere for oss. Hvis du har attraktive overflater med en sterk strøm av besøkende som du tror egner seg for plasserering av reklameskilt, er vi alltid interessert i å vite mer.

Hvordan ser et samarbeid med Clear Channel ut?

Vi er en pålitelig partner som tilbyr konkurransedyktig kompensasjon og er ansvarlig for annonsesalg. Sammen lager vi en oversikt over handelsstedet og de tiltenkte annonseflatene. Vi vurderer beliggenheten, synlighet og besøksflyt for å finne de beste plasseringene. Når vi er enige om betingelsene, er Clear Channel ansvarlig for bestilling, installasjon, drift, sikkerhet og vedlikehold av flatene. Ved behov kan vi hjelpe med byggetillatelsesøknaden.

Les mer nedenfor om de vanligste formatene som brukes i avtaler med ulike typer handelsplasser.

Vi kan også tilby flere nyttige produkter som sykkelstativer, søppeldunker eller interaktive kartløsninger etter behov og ønsker.

Adshel

Et klassisk reklameskilt som plasseres på vegger eller frittstående langs sykkelveier eller fortau, eller på parkeringsplasser, vanligvis med sentral plassering i de største byene.

cc40high-res-scaled.jpg

Play Adshel

Et digitalt reklameskilt som plasseres på vegger eller frittstående langs sykkelveier eller fortau, eller på parkeringsplasser, vanligvis med sentral plassering i de største byene.

Digitale reklameflater skaper nye muligheter for målrettet annonsering styrt av sanntidsdata. Dette gjør at relevante budskap og tilbud kan eksponeres for områdets besøkende til rett tid og i riktig miljø.

cc18high-res-scaled.jpg

Billboard

Billboard er vårt helt eget unike og store format tilgjengelig i både klassisk og digitalt format. Har dere en stor vegg eller område tilgjengelig der det passerer mange personer hver dag? Da kan et billboard passe bra.

cc58high-res-scaled.jpg

Interaktiv kartløsning

Gjør det enkelt for folk å finne rett sted raskt. En skilt i et shoppingområde, i eller utenfor en flyplass, et kjøpesenter eller shoppingsenter bidrar til et hyggeligere miljø å oppholde seg i, samtidig som det gjør det lettere å navigere under besøket.

wayfinder-alesund-mockup.jpg

Kontakt

Er du nysgjerrig på om en vegg eller område kan benyttes til reklame og gi gode inntekter? Velkommen til å kontakte oss på etablering@clearchannel.no.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no