premium-oslo-2022-1-scaled.jpg

Jobb hos oss

Vi kan tilby deg arbeidsoppgaver som utfordrer og et trivelig arbeidsmiljø.

Stort ansvar – store muligheter til å påvirke
I Clear Channel skal mennesker kunne trives, vokse, ha det bra og utfordres.
Vi har store ambisjoner og legger alltid lista høyt. Derfor er det viktig for oss å tilby deg de rette forutsetningene for både å trives og å prestere. Med fleksible arbeidstider og tillit til våre medarbeidere forventer vi at du påtar deg stort egenansvar og gir deg selv gode muligheter til å påvirke din egen arbeidsdag.

Kreativt arbeidsmiljø og gode samarbeidsmuligheter
Vi etterstreber å tilby et arbeidsmiljø som stimulerer kreativitet og samarbeid mellom kolleger og team. Våre kontaktpunkter er både lokale, skandinaviske og globale, noe som gir gode forutsetninger for spennende karriereveier.

Vi tar pulsen på våre medarbeidere
Spørsmål knyttet til kultur og lederskap er sentrale for oss i Clear Channel, og de gjennomsyrer alt vi gjør. For å ha et godt og oppdatert bilde av hvordan våre medarbeidere trives og om de har de rette forutsetningene for å utføre sine arbeidsoppgaver, tar vi pulsen på hele selskapet med jevne mellomrom ved hjelp av noen korte spørsmål. Resultatene blir fulgt opp på teamnivå men også på våre månedlige møter for hele organisasjonen.

Ansattfordeler
Ansatte i Clear Channel har tilgang til en rekke fordeler og rabatter, eksempelvis flyreiser, hotellovernattinger, diverse klesbutikker, Brilleland og et knippe restauranter og cafeer i nærområdet. Vi tilbyr i tillegg utvidet reiseforsikring.

Hovedkontor
Vi holder til i flotte, nye lokaler midt i Oslo sentrum. Vi tror og vet at magi skapes når vi ses fysisk og jobber sammen, og har derfor en office first-policy. Vi har tilgang til en moderne kantine med sunne, gode og varierte mattilbud til en meget rimelig pris. Våre ansatte har også tilgang til garderobe, dusj og håndkleservice.

ER VI NOE FOR DEG?

Her kan du lese mer om Clear Channel. Tror du at vi kan være en spennende karrierevei for deg? Under ledige stillinger kan du se hvilke stillinger som for tiden er ledige i Clear Channel Skandinavia.

Her kan du se «Vår vei» – et verdigrunnlag som veileder oss i det daglige arbeidet vårt.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no