cc-nationalm-nyhellesund-1920x1080-1.png
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Se kunst fra hele Norge i Oslo Sentrum

Fra og med mandag 15 juni kan Oslos befolkning og ferierende i Oslo oppleve verksgjengivelser av kunstverk med motiver fra hele Norge utendørs i Oslo sentrum. Aktiviteten er ett samarbeid mellom Nasjonalmuseet og Clear Channel som ønsker å gi muligheten for en reise i samlingen til Nasjonalmuseet i en annerledes sommer.

Plakatene settes opp på Clear Channel sine utendørsskilter i Oslo og er tilgjengelig for alle som ønsker en vandring og samtidig oppleve kjente motiver fra Norges land. Ved hjelp av et enkelt kart på mobilen viser vi hvor plakatene er plassert i Oslo samt informasjon om verkene. Her kan man følge to ruter: den ene går gjennom hele landet, med verk fra Nordkapp i nord til Lillesand i sør. Følger man Osloruten, får man bysommer med motiver fra Bryn i øst til Bygdøy i vest. ​

– Ved å vise frem verk på utendørsskilt der folk ferdes, gir vi Osloborgere og tilreisende en mulighet til å oppleve fantastiske norske motiver på deres neste gåtur. Det er ekstra givende å bidra til et levende bybilde i samarbeid med Nasjonalmuseet nå som ekstra mange mennesker kommer til å feriere hjemme i Norge, sier Dennis Nyegaard, daglig leder for Clear Channel.

I tillegg samarbeider Nasjonalmuseet med DNT og Visit Oslo om kampanjen.

Se kart her! Plakatene henger oppe fra 15.6 til 28.6.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no