Planlegg kampanjen

Her har vi samlet diverse informasjon og verktøy for at du enkelt og effektivt skal kunne planlegge din neste utendørskampanje.

Praktisk informasjon

Oversiktskart Oslo Lufthavn
Klikk her for å få en oversikt over våre produkter på Oslo Lufthavn.

Få tekniske spesifikasjoner
Her kan du finne tekniske spesifikasjoner for alle produktene våre.

Send filer
Her kan du laste opp de grafiske filer på kampanjen.

Få ny innsikt
Her kan du lese om kampanjetester og effekt av utendørsannonsering.

Bli inspirert
På Aktuelt-siden finner du mange case-eksempler på andre annonsøres kreative kampanjer. Ta en titt!

aiportoslo.jpg

7 grunnleggende elementer for en god utendørskampanje

Store formater og super plassering alene er ikke nok. Både budskap og utforming er avgjørende for å bli lagt merke til i bybildet. Her er noen tips om hva du bør tenke på!

1. Du har bare noen sekunder på deg til å gripe oppmerksomheten til folk som passerer forbi. Derfor er det viktig at budskapet er enkelt og tydelig, samt at avsender kommer godt frem.

2. Foto og/eller grafiske elementer er like viktige som ord. Sørg for at disse elementene tydeliggjør budskapet og skaper et helhetlig inntrykk.

3. Bruk tydelige skrifttyper. Teksten må være stor og tydelig nok til å kunne oppfattes på avstand.

4. Vær kortfattet og tydelig i budskapet.  De mest effektive utendørskampanjene er de som er lettest å oppfatte. Hold teksten kort og presis. Presentér et tydelig budskap uten tvetydighet.

5. Vær bevisst fargebruken. Noen fargekombinasjoner kan redusere lesbarheten. Fargebruk er også avhengig av budskapet ditt. Utnytt fargenes signaleffekt for å oppnå ønsket inntrykk.

6. Gjør det så enkelt som mulig for målgruppen til å forstå budskapet. Fokusér på sentrale visuelle elementer. Less is more.

7. Benytt gjerne integrert kommunikasjon på flere medieplattformer for økt kampanjeeffekt.

TIPS: HELE BUDSKAPET SKAL SYNES PÅ EN FYRSTIKKESKE!

FÅ EKSPERTHJELP TIL Å UTFORME EN EFFEKTIV UTENDØRSKAMPANJE

Clear Channels markedsavdeling har et designteam som kan bistå kunder med å ferdigstille kampanjer til våre trykte og digitale flater. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker eksperthjelp til kampanjeproduksjon!

SPESIFIKASJONER FOR DESIGN PRODUKSJON

Vi kan utføre design på både digitale og analoge flater, samt konvertere fra analoge flater til digitale spotter. Her kan du laste ned spesifikasjoner som forteller deg hva vi trenger for å utføre dette.

Ring oss

På 22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no