norge-karsten-og-petra-2023-v25-create-adshel-1-scaled.jpg

Inspirasjon – Create-adshels

Tenk utenfor boksen! Gjør noe uventet og øk oppmerksomheten. Mulighetene for kreative løsninger er utallige og det er kun fantasien som setter grenser. Ta kontakt med oss for inspirasjon og priser.

Styrk din utendørskampanje med en kreativ løsning. La deg inspirere av tidligere kampanjer som har tatt for seg i bybildet.

Adshel som utstillingsvindu

Adhels fungerer utmerket for å stille ut produkter. Utstilling i bybildet der folk flest ferdes, vil gi stor synlighet som styker merkevarer og produkter. Se flere bilder og filmer her.

Sampling i Adshel

Sampling fungerer godt på våre flater, da det tiltrekker høy oppmerksomhet og blir brukt mye. Det gir kundene mulighet til å oppleve produktet og gir det visuelle budskapet en ekstra dimensjon som smak, lukt mm. Se flere bilder og filmer fra slike kampanjer her.

Adshel med 3D-element på topp

Vanntank m/pumpe i adshel

Adshel med hologram

Adshel med hologram skiller seg ut i bybildet og gir god stoppeffekt. Hologramadshelene får mye oppmerksomhet fra forbipasserende og lyser ekstra fint opp i gatene på høsten og vinteren. Se flere bilder og filmer her.

Adshel med vifte

Adshel med lyseffekter

Heldekkende boks/pose

AR-løsning m/Snapkode

Bruk av Artificial Reality (AR) på utendørskampanjer åpner for mange muligheter og gir en ny dimensjon til flatene våre. AR løsninger kan bl.a. inkludere film og informasjon om en vare/tjeneste, link til en bestillingsside eller spill hvor man f.eks. kan vinne produkter/smaksprøver. Se flere bilder og filmer her.

Lenticular Print

Create Stunts

Stunts handler om å gjøre noe utenom det vanlige som får folk til å stoppe opp en ekstra gang. Se et eksempel på hvordan dette ble gjort i en case med Maarud her.

Casefilmer og lokasjoner

Se bilder av ulike varemerker som har tatt plass og skapt impact her.

Se casefilmer av Create-kampanjer her.

Kart med et utvalg lokasjoner for Create-løsninger finner du her.

Kontakt

Vil du vite mer om hvordan du kan styrke merkevaren din med en Create-kampanje? Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg. Du kan skrive til post@clearchannel.no eller kontakte en selger hos oss.

Isabel Brodtkorb

Senior Manager Create & Engage

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no