dsc8046-edit-scaled.jpg
Aktuelt / Bysykler, Nyheter

Nå er bysykkel-sesongen her

01/04-22
Endelig varmer vårsolen, asfalten begynner å tørke og bysykkelstativene fylles igjen med sykler. Stadig flere bedrifter kjøper abonnement på bysykkel til sine ansatte. Kanskje det er noe for din bedrift?

– De siste årene har det blitt mer populært blant bedrifter å gi bysykkelabonnement til sine ansatte og oppfordre til å bruke bysykkel til og fra møter og jobb, forteller Nanna Reiss, markedsansvarlig i Oslo Bysykkel.

Oslo Bysykkel er Oslos største delingstjeneste med 3000 sykler og 250 stasjoner strategisk plassert rundt i byen (se oversikt over stasjoner her).

– Det er det mest miljøvennlige transportalternativet i byen. Ikke bare er det en delingstjeneste som i seg selv er miljøvennlig, men en bysykkel har ingen batterier, bidrar til renere luft, har lang levetid og kan lett repareres og resirkuleres, forklarer Reiss.

Utendørsreklame muliggjør bysykler

UIP, som Oslo bysykkel er en del av, drifter og utvikler bysykkeltilbudet på vegne av Clear Channel, som er ansvarlig for bysykkeltilbudet i Oslo. Avtalen med Oslo kommune gir Clear Channel mulighet til å selge utendørsreklame i Oslo by mot at vi leverer en bysykkelordning i retur. Country Manager i Clear Channel, Dennis Højland Nyegaard, forteller at Clear Channel har ansvar for å bidra positivt til samfunnet, og at reklamekjøp hos dem muliggjør dette.

Store deler av reklameinntekten vi får fra flatene våre rundt i byen, gir vi tilbake til samfunnet i ulike former. Blant annet går annonseinntektene til å finansiere bysykkelordningen som er tilgjengelig for hele byens befolkning.

Dennis H. Nyegaard, Country Manager, Clear Channel

Det er flere grunner til at ditt firma bør benytte seg av bysykkelordningen

  1. Oslo Bysykkel er det billigste transportalternativet og delingstjenesten i byen. For kun 399,- eks. mva. kan man sykle så mye man vil i opptil 60 minutter av gangen, helt frem til 1. desember. Det er ingen oppstartskostnad, ei heller noen begrensning på antall turer.
  2. De ansatte kan komme seg kjapt og enkelt rundt i byen, om de skal i et møte, komme seg til og fra jobb, eller møte venner.
  3. Oslo Bysykkel er den mest helsefremmende delingstjenesten. Mosjon er viktig for kropp og sjel, og en god investering for å motvirke fravær.
  4. Oslo Bysykkel er det mest miljøvennlige transportalternativet. Ikke bare benytter man seg av en delingstjeneste som i seg selv er en miljøvennlig handling, men bysyklene har ingen batterier, bidrar til renere luft, har lang levetid og kan lett repareres og resirkuleres.

Er du interessert?

Send en mail til vår samarbeidspartner UIP ved markedssjef Nanna Reiss: nanna@urbaninfrastructure.no, og fortell hva dere ønsker av produkter. I tillegg til sesongpass kan man velge:

  • Månedsabonnement til 119,- eks. mva.
  • Dagspass til 47,- eks. mva. der man kan sykle så mange turer man vil á 60 minutter ila. 24 timer.
  • Enkelttur til 23,- eks. mva. der man kan sykle i opptil 60 minutter.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no