dsc9077-edit-kopi-scaled.jpg
Aktuelt / Flyplass, Merkevarebygging og Nyheter

Går sammen for å nå toppledere

22/5-23
Oslo Business Forum slår seg sammen med Clear Channel for å trekke flere toppledere til konferansen i september.

Vi er veldig stolte av det strategiske samarbeidet vi har inngått med Clear Channel. Clear Channel er en meget viktig aktør i norsk næringsliv med deres evne til å nå publikum. Ved å kommunisere vårt budskap via deres flater, når vi ut til store deler av vår målgruppe.

Fredrik C. Paulshus Dehli - partner i Oslo Business Forum

Oslo Business Forum vil være synlig på flyplassene i landet gjennom våren. I tillegg går de på digitale skjermer i hovedstaden ukene før og under konferansen.

8 av 10 vil se kampanjen

Country Manager i Clear Channel, Dennis Højland Nyegaard, forteller at flyplassene er Norges største arena for B2B-markedsføring, som er perfekt for Oslo Business Forum. Arenaen er brand safe. Det gir troverdighet å stå sammen med tilsvarende merkevarer.

– Flyplass er en premium-arena der kunden forventer å se dyre, eksklusive og store merkevarer. Dette assosierer godt med Oslo Business Forum som merkevare, forklarer Nyegaard.

8 av 10 legger merke til reklamen som henger rundt på flyplassen når de er ute og reiser, det viser en fersk undersøkelse gjennomført av Opinion på vegne av Clear Channel.  Undersøkelsen viser at mennesker i lederstillinger er mest positive til flyplassreklame, er mest oppmerksomme og gjør flest handlinger basert på reklamen de har sett. Myten om at forretningsreisende går gjennom Fast Track og rett på flyet blir tilbakevist av undersøkelsen. Den viser nemlig at folk på forretningsreiser bruker like lang tid på flyplassen som fritidsreisende.

Undersøkelsen viser at de aller fleste kommer én til to timer før avreise, inkludert ledere. Det gir målgruppen til Oslo Business Forum god tid til å få med seg kampanjen og budskapet til OBF, som forhåpentligvis resulterer i nye og flere deltagere på konferansen.

Dennis Højland Nyegaard

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no