peace-is-power-edit-3.png
Aktuelt / Create, Digitale Adshel og Nyheter og Samfunnsansvar

Fredsbudskap fra Yoko Ono lyser opp landet

16/11-23
Denne uken vil den verdenskjente kunstnerens budskap – PEACE is POWER – lyse opp i novembermørket fra Clear Channel sine flater over hele landet.

Kampanjen er et samarbeid mellom Yoko Onos studio, Clear Channel og Nobels Fredssenter, og skjer i forbindelse med at Fredssenteret åpner en utstilling med Yoko Onos verk 1. desember.

– Budskapene om fred som ble formulert av Yoko Ono og John Lennon under Vietnamkrigen er dessverre minst like aktuelle i dag. Vi håper kampanjen får publikum til å våkne i morgenrushet og gir dem lyst til å engasjere seg. For Yoko Ono går fredsbudskapet, aktivismen og kunsten hånd i hånd, sier Nobels Fredssenters direktør Kjersti Fløgstad.

Yoko Ono og John Lennon startet sine kampanjer for fred allerede i 1969 med sine ikoniske «WAR IS OVER! If you want it»-plakater. Siden har Yoko Ono fortsatt med offentlige kampanjer for fred. I mars 2022, etter Russlands fullskala-invasjon av Ukraina, lyste budskapet «IMAGINE PEACE» opp byene New York, London, Los Angeles, Milano, Berlin, Roma, Melbourne, Tokyo og Seoul. Nå kommer en ny versjon av kampanjen til Norge og Clear Channel sine digitale flater. Dennis Højland Nyegaard, Country Manager i Clear Channel, mener det er viktig å bruke plattformen til budskap som dette.

– Vi i Clear Channel er opptatt av å bruke plattformen vår til å bidra positivt til menneskene som bor og beveger seg i miljøene vi er en del av. Denne kampanjen har et sterkt budskap som er ekstra meningsfull i en tid med mye krig og lidelse i verden rundt oss. Vi håper dette vil bidra til å lyse opp de mørke dagene.

Dennis Højland Nyegaard

I en uke fra 13. november vil ordene “THINK PEACE – ACT PEACE – SPREAD PEACE – IMAGINE PEACE – PEACE is POWER” lyse fra skjermer i Oslo og andre norske byer. 1. desember åpner utstillingen YOKO ONO – PEACE is POWER på Nobels Fredssenter.  For første gang siden 2005 vises en Yoko Ono-utstilling i Norge. Kunstneren, som fylte 90 år tidligere i år, åpner også en utstilling på Tate Modern i februar neste år.

Kontakt

Cecilie Foss

Head of Marketing & Communication

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no