pressbild-branka-solar-etableringsdirektor-clear-channel-scandinavia-scaled.jpg
Aktuelt / Nyheter

Clear Channel forsterker den skandinaviske ledelsen

16/9-22
I et fortsatt sterkt 2022 med flere nye strategisk viktige kontrakter, ønsker Clear Channel Scandinavia nye navn og posisjoner velkommen til det skandinaviske lederteamet. Branka Solar overtar rollen som Scandinavian Chief Development & Construction Officer, mens Claes Kugelberg er utnevnt til selskapets Deputy Chief Executive Officer.

Clear Channel styrker det skandinaviske lederteamet og rekrutterer Branka Solar som Chief Development & Construction Officer. Branka Solar kommer senest fra Memira hvor hun var Country Manager for Sverige med ansvar for å skape vekst ved å utvide forretningsområder og generere nyetableringer.

Det føles utrolig gøy å bli en del av Clear Channel med mulighet til å jobbe i et selskap som bidrar til mer levende bybilder og flyplasser, kombinert med en virksomhet som også gagner samfunnet. Jeg ser frem til å skape fremtidens media med både kunder og et fantastisk team.

Branka Solar, Chief Development & Construction Officer, Clear Channel Scandinavia.

Med bakgrunn fra forretningsutvikling, forhandlinger og kommersielle relasjoner, samt myndigheter og regioner, samsvarer Solars ferdigheter veldig godt med Clear Channels virksomhet.

– Branka Solars erfaring vil være en stor fordel for selskapets fortsatte vekst i det skandinaviske markedet. Med flere nye, sentrale kontrakter har vi en spennende reise foran oss, og jeg er overbevist om at vi med Branka ved rattet kommer til å ta etablerings- og byggevirksomheten til neste nivå, sier Kenneth Ek, administrerende direktør i Clear Channel Scandinavia.

Rollen Chief Development & Construction Officer utgjør en del av det skandinaviske lederteamet, der også Country Manager Dennis Højland Nyegaard inngår.

Claes Kugelberg utnevnes til viseadministrerende direktør

Claes Kugelberg har jobbet i Clear Channel siden 2011 med fokus på å bygge selskapets strategier rundt etablering og det kommersielle. Kugelberg har de siste to årene hatt rollen som skandinavisk kommersiell direktør. Nå får han økt tillit som selskapets viseadministrerende direktør, Deputy Chief Executive Officer.

– Jeg har hatt privilegiet å jobbe med Claes Kugelberg i mange år, og jeg er glad for at Claes har takket ja til rollen som viseadministrerende direktør i Clear Channel Scandinavia. Med sin brede erfaring, forretningsdrift og sitt sterke engasjement for selskapet er Claes den rette personen til å påta seg rollen som viseadministrerende direktør, sier Kenneth Ek, administrerende direktør i Clear Channel Scandinavia.

Med sin nye rolle blir Claes også en del av det europeiske ledelsesteamet i Clear Channel. I tillegg til å ha den nye stillingen som viseadministrerende direktør, fortsetter Claes i rollen som skandinavisk kommersiell direktør.

Jeg er veldig glad og ydmyk over å ha fått tilliten til å fortsette å være med på å skape Skandinavias beste utendørsmedier. Vi ser en økt etterspørsel etter internasjonale helhetsløsninger der veksten for utendørsmediet fortsetter å øke.

Claes Kugelberg, Chief Commercial Director og Deputy Chief Executive Officer, Clear Channel Scandinavia.

Kontakt

Cecilie Foss

Head of Marketing & Communication

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no