cph-airport-1.jpg
Aktuelt / Flyplass, Nyheter

Clear Channel inngår ny storavtale

17/8-21
Clear Channel Scandinavia og København lufthavn inngår et eksklusivt samarbeid om reklamerettighetene på flyplassen fra 2022 til 2026. Dermed fortsetter reisen for Clear Channel Scandinavia i en svært positiv retning.

Vi er utrolig glade for at København lufthavn har valgt Clear Channel Danmark som fremtidig operatør for sin reklamevirksomhet. København lufthavn er en av verdens ledende flyplasser, både når det gjelder rutenettverk og passasjertilfredshet. Flyplassen er også knutepunkt for de fleste transferereiser fra Norge, sier Dennis Højland Nyegaard, Country Manager i Clear Channel Norge.

Peter Krogsgaard, kommersiell direktør på Københavns Lufthavn, ser også frem til samarbeidet.

Etter en god prosess med mange budgivere landet valget på Clear Channel Danmark, som er akkurat den rette utendørsoperatøren for å ta København lufthavns medietilbud inn i fremtiden. Clear Channel har lang erfaring både nasjonalt og internasjonalt innen medietilbud på flyplasser, sier Krogsgaard.

Oppgradere og modernisere

Dennis Højland Nyegaard forteller at Clear Channel Danmark vil investere i en betydelig oppgradering og modernisering av den nåværende medieporteføljen på flyplassen. Dermed blir den enda mer attraktiv for fremtidige annonsører.

Clear Channel Danmark har ambisjon om å gjøre København lufthavn til et absolutt must for merkevarer som ønsker å samhandle med reisepublikummet.

I tillegg kan annonsører nå kommunisere på København lufthavn, Oslo lufthavn og Helsingfors lufthavn gjennom samme operatør, sier Højland Nyegaard.

Clear Channels nye samarbeid med København lufthavn styrker selskapets allerede eksepsjonelle rekkevidde med en enda større analog og digital tilstedeværelse for de mest attraktive målgruppene. Clear Channel ser frem til å fortsette reisen med mål om å skape medienes fremtid og øke markedsandelen i årene som kommer.

Våre kunder får nå en unik mulighet til å følge forbrukeren fra Oslo by via Oslo lufthavn og over til København lufthavn og helt inn til København by. Dette løfter mulighetene til et nytt nivå for våre annonsører, avslutter Højland Nyegaard.

For mer informasjon, kontakt:

Cecilie Foss

Head of Marketing & Communication

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no