Specifications

Create Engage – Majorstuen T-banestasjon

Majorstuen stasjon er den siste felles stasjon for alle t-banelinjer på vestlig side av sentrum. Stasjonen ligger på baksiden av Majorstuhuset på Majorstuen. Den er Oslos tredje største kollektivknutepunkt, og estimert passasjertall for t-banestasjonen var i 2021 hele 2.700.000 på- og avstigende reisende. En markedsplass her passer godt for sampling, varemerkebygging og salgsaktivitet, og gir ditt varemerke muligheten til å treffe viktige målgrupper og skape impact.

Adresse:
Majorstuen T-banestasjon
Valkyriegata 8
0366 Oslo

Plassering av markedsplass:
– MT1, lengst ned på nedfart til perrongen der t-banen kjører i vestgående retning, (der t-banen kommer fra tunellen). Størrelse: 5 kvm (1,5×3,3 m).
– MT2, nesten lengst ned på nedfart til perrongen der t-banen kjører i østgående retning, (der t-banen kjører videre inn i sentrum gjennom tunellen). Størrelse: 5 kvm (1,5×3,3 m).

Tilgang til strøm: Nei
Tilgang til internett/wifi: Nei
Lagerplass: Nei
Varemottak: Nei
Vektere: Nei

Alle som skal promotere varemerket eller på annen måte delta på plass, samt alle som planlegger dagen(e) på standen/popu-upen/expon/markedsplassen, bes om å lese gjennom retningslinjene for markedsplass på t-banestasjoner.

Upload files to ClearChannel here: http//clearchannel.no/last-opp-filer/

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no