Specifications

Create Engage – Jernbanetorget T-banestasjon

Jernbanetorget T-banestasjon er Oslos største kollektivknutepunkt. Stasjonen ligger ved Oslo Sentralstasjon i Oslo sentrum, med nærhet til alt i sentrum, både tog, buss, trikk og turistattraksjoner som for eksempel Operaen, det nye hovedbiblioteket, Munch-museet, samt bad- og fritidsområdet ved Sørgenga. Estimert passasjertall for stasjonen var i 2021 hele 2.664.000 på- og avstigende reisende. En markedsplass her passer godt for sampling, varemerkebygging og salgsaktivitet, og gir ditt varemerke muligheten til å treffe viktige målgrupper og skape impact.

Adresse:
Jernbanetorget T-banestasjon
Jernbanetorget
Oslo

Plassering av markedsplass:
– JE1, inne på stasjonen, i den delen av stasjonen som er før man går ned på perrongen der t-banen kjører i vestgående retning, (der t-banen går mot Stortinget). Størrelse: 6 kvm (2×3 m)
– JE2, inne på stasjonen, i den delen av stasjonen som er før man går ned på perrongen der t-banen kjører i østgående retning, (der t-banen går mot Grønland). Størrelse: 6 kvm (2×3 m)

Tilgang til strøm: Nei
Tilgang til internett/wifi: Nei
Lagerplass: Nei
Varemottak: Nei
Vektere: Nei

Alle som skal promotere varemerket eller på annen måte delta på plass, samt alle som planlegger dagen(e) på standen/popu-upen/expon/markedsplassen, bes om å lese gjennom retningslinjene for markedsplass på t-banestasjoner.

Upload files to ClearChannel here: http//clearchannel.no/last-opp-filer/

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no