Inspirasjon

Reis i samlingen

I Juni 2020 ble våre adshel i hjertet av Oslo brukt til en ny type kunstutstilling. Sammen med Nasjonalmuseet stilte vi ut kopier av 47 kunstverk med motiver fra Norge, og inviterte til en Out-of-home utstilling.

Read more


Sampling i adshel

Vi ser gang på gang at sampling fungerer godt på våre flater. Det tiltrekker høy oppmerksomhet og blir brukt mye – i løpet av én uke hadde vi delt ut 8500 pastillesker med Läkerol! Det gir også kundene mulighet til å oppleve produktet og gir det visuelle budskapet en ekstra dimensjon som smak, lukt mm.

Read more


Hologram i adshel

Adshel med hologram skiller seg ut i bybildet og gir god stoppeffekt.

Read more


AR som virkemiddel 

Bruk av AR på utendørskampanjer åpner for mange muligheter og gir en ny dimensjon til flatene våre. AR løsninger kan bl.a. inkludere film og informasjon om en vare/tjeneste, link til en bestillingsside eller spill hvor man f.eks. kan vinne produkter/smaksprøver.

Read more


Adshel som utstillingsvindu

Etter lansering av Obs sitt nye konsept «Kunsten å handle smart» kjørte de en kampanje hos oss med festdrakter til 17. mai. De hadde en dekningskampanje og fire Create adshels som ble bygget om til utstillingsvinduer hvor vi hang ulike festdrakter

Read more


Aker Brygge leskur blir til et Kosestop

Leskuret på Aker Brygge ble bygget om til et stort Kosestopp. Innsiden av leskuret ble «innredet» som en stue, fikk lun belysning og en digital peis med «levende flammer»

Read more


Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no