Inspirasjon

Kreativ reklame skaper high-impact og styrker din kampanje. Undersøkelser viser at forbrukere i høyere grad er oppmerksomme på skreddersydde, kreative kampanjer. Derfor oppfordrer vi våre kunder til å tenke kreativt, sammen med oss.

Nedenfor kan du lese om noen kreative kampanjer fra den siste tiden. Se også casefilmer på vår Vimeokanal her.


Røykfylte Adshel

For at høstfrosne Oslo-beboere skulle få med seg Maarud’s lansering av sin hotteste tortilla noensinne, gjorde man litt ekstra ut av plasseringene i Torggata og på Bislett. For å underbygge hvor sterke tortillaene er kom det røyk ut av adshelene.

Les mer


Reis i samlingen

I Juni 2020 ble våre adshel i hjertet av Oslo brukt til en ny type kunstutstilling. Sammen med Nasjonalmuseet stilte vi ut kopier av 47 kunstverk med motiver fra Norge, og inviterte til en Out-of-home utstilling.

Les mer


Sampling i adshel

Vi ser gang på gang at sampling fungerer godt på våre flater. Det tiltrekker høy oppmerksomhet og blir brukt mye – i løpet av én uke hadde vi delt ut 8500 pastillesker med Läkerol! Det gir også kundene mulighet til å oppleve produktet og gir det visuelle budskapet en ekstra dimensjon som smak, lukt mm.

Les mer


Hologram i adshel

Adshel med hologram skiller seg ut i bybildet og gir god stoppeffekt.

Les mer


AR som virkemiddel 

Bruk av AR på utendørskampanjer åpner for mange muligheter og gir en ny dimensjon til flatene våre. AR løsninger kan bl.a. inkludere film og informasjon om en vare/tjeneste, link til en bestillingsside eller spill hvor man f.eks. kan vinne produkter/smaksprøver.

Les mer


Adshel som utstillingsvindu

Etter lansering av Obs sitt nye konsept «Kunsten å handle smart» kjørte de en kampanje hos oss med festdrakter til 17. mai. De hadde en dekningskampanje og fire Create adshels som ble bygget om til utstillingsvinduer hvor vi hang ulike festdrakter

Les mer


LINKER TIL VÅRE VIMEO-KANALER

Hent inspirasjon gjennom å se hvordan ulike varemerker har skapt impact med gode kampanjer.

Mange av filmene vi lager publiserer vi i våre tre Vimeo-kanaler. Vi har en kanal per land som ingår i Clear Channel Scandinavia:

Kontakt

Er du nysgjerrig på hva du kan gjøre med ditt varemerke? Kontakt:

Isabel Brodtkorb

Senior Manager Create & Engage

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no