Hvem er vi i Clear Channel?

Et av verdens eldste rekkeviddemedier befinner seg i en intensiv digitaliseringstransformasjon, og utendørsreklame er kanskje mer interessant og relevant enn noensinne.

Clear Channel i Skandinavia har omtrent 220 medarbeidere, hvorav omtrent 40 i Norge. Vi er også en del av Clear Channel Outdoor som er representert i 31 land på tre kontinenter.

Stort ansvar – store muligheter til å påvirke
På Clear Channel skal mennesker kunne trives, vokse, ha det bra og utfordres.
Vi har store ambisjoner og legger alltid lista høyt. Derfor er det viktig for oss å tilby deg de rette forutsetningene for både å trives og å prestere. Med fleksible arbeidstider og tillit til våre medarbeidere forventer vi at du påtar deg stort egenansvar og gir deg selv gode muligheter til å påvirke din egen arbeidsdag.

Kreativt arbeidsmiljø og gode samarbeidsmuligheter
Vi etterstreber å tilby et arbeidsmiljø som stimulerer kreativitet og samarbeid mellom kolleger, team og land. Våre kontaktpunkter er både lokale, skandinaviske og globale, noe som gir gode forutsetninger for spennende karriereveier.

Vi tar pulsen på våre medarbeidere
Spørsmål knyttet til kultur og lederskap er sentrale for oss i Clear Channel, og de gjennomsyrer alt vi gjør. For å ha et godt og oppdatert bilde av hvordan våre medarbeidere trives og om de har de rette forutsetningene for å utføre sine arbeidsoppgaver, tar vi pulsen på hele selskapet annenhver uke ved hjelp av noen korte spørsmål i en app. Resultatene blir fulgt opp på teamnivå men også på våre månedlige møter for hele organisasjonen. De tre hyppigste svarene akkurat nå er:
1. Jeg opplever at jeg kan være meg selv på jobb
2. Sjefen min gir meg tillit til å gjøre jobben min
3. Sjefen min behandler meg med respekt

Er vi noe for deg?

Tror du at vi kan være en spennende karrierevei for deg? Så fint! Under ledige stillinger kan du se hvilke jobbmuligheter som er tilgjengelige for øyeblikket. Under «Vårt Sett» kan du lese mer om hvilke egenskaper vi setter pris på hos våre ansatte.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no