Transit

Nå dine målgrupper i kollektivtrafikken.

Tall fra Ruter viser at det i 2021 ble gjort 246 millioner reiser med kollektivtransporten i Oslo og Akershus (Kilde: Ruter 2022). Dette er utvilsomt en arena som gir god dekning og frekvens mot et stort publikum.

Med annonsering i kollektivtrafikken når du store grupper av befolkningen, når de har tid til å ta innover seg budskapet.

norge-helsedirektoratet-v23-2018-digital-adshel-1.jpg

Dekning i Oslo kommune

62 %

Reisende per uke

6,7 mill.

Flater innvendig kollektivt

23 600

Flater utvendig kollektivt

3 400

Showcase

ROM FOR NYTENKING BLANT ANNONSØRER

For ti år siden etablerte Clear Channel de første digitale flatene i Norge, og i dag kan merkevarer velge premiumlokasjoner over hele landet. Sammenlignet med andre land i Europa har Norge en fantastisk digital utendørsdekning på kjøpesentre, togstasjoner, metrostasjoner og flyplasser.

Les mer
Showcase

HVORDAN FÅ DE UNGES OPPMERKSOMHET?

Du må være på rett sted til rett tid med riktig budskap, dersom du vil nå de mellom 15 og 39. Det går frem av rapporten «Unges forhold til OOH», nylig utført av Opinion for Clear Channel. Tilpasning og relevans er blant de fremste forventningene unge i dag har til utendørsreklame.

Les mer

Produkter

Produkt
Flater (ca.)
Kategori
Beskrivelse
Backside Bus Classic Stort format på baksiden av busser i Oslo, Akershus og Stavanger Billboard Metro Classic Store billboards på de mest besøkte t-banestasjonene i Oslo Longside Tram Oslo Classic Avlangt og stort format under vinduet på førersiden av trikk i Oslo Streamer panel Bus Classic Takhengte plakater inne i buss i Oslo og Viken Streamer panel Metro Classic Takhengte plakater inne i t-baner Streamer panel Oslo Classic Takhengte plakater inne i buss, trikk og t-bane i Oslo Superside Bus Oslo Classic Stort format på buss i Oslo - plassert på påstigningssiden Superside+ Oslo Classic Ekstra store utendørsflater på buss og trikk i Oslo Wall/ Window panel Oslo Classic Plakater inne i busser, trikker og t-baner i Oslo Wall/Window panel Oslo Region Classic Plakater inne i busser, trikker og t-baner i Oslo og Akershus Create Engage Create Arena med mulighet for lanseringer, sampling, promotering og events Station Domination Create Dominer Nationaltheatret t-banestasjon med 600m2 folie og 19 Adshels eller dominer Jernbanetorget t-banestasjon! Play Adshel Metro Play Digitale Adshel på t-banestasjonene i Oslo - dekker 17 stasjoner Play Adshel National Play Digitale Adshel med synlighet i hele Norge Play Adshel Oslo Play Digitale adshel på de beste lokasjonene i Oslo - Mer enn 20 store kjøpesenter og 17 t-banestasjoner Play Billboard & Spectacular Play Storskjermer på t-banestasjoner og Byporten i Oslo, på Lagunen i Bergen og på torget i Trondheim. Play Flex Play Skreddersydde digitale kampanjer Play Tram Play Høy impact med digitale premiumflater på Oslos nyeste trikker

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no