Transit

Nå dine målgrupper i kollektivtrafikken.

Tall for 2019 viser at det var 352 millioner reisende med kollektivtransporten i fjor i Oslo og Akershus (Kilde: Ruter 2020). Dette er utvilsomt en arena som gir god dekning og frekvens mot et stort publikum.

Med annonsering i kollektivtrafikken når du store grupper av befolkningen, når de har tid til å ta innover seg budskapet.

dsc8348-edit-1-scaled.jpg

Dekning i Oslo kommune

62 %

Reisende per uke

6,7 mill.

Flater innvendig kollektivt

23 600

Flater utvendig kollektivt

3 400

Showcase

ROM FOR NYTENKING BLANT ANNONSØRER

For ti år siden etablerte Clear Channel de første digitale flatene i Norge, og i dag kan merkevarer velge premiumlokasjoner over hele landet. Sammenlignet med andre land i Europa har Norge en fantastisk digital utendørsdekning på kjøpesentre, togstasjoner, metrostasjoner og flyplasser.

Les mer
Showcase

HVORDAN FÅ DE UNGES OPPMERKSOMHET?

Du må være på rett sted til rett tid med riktig budskap, dersom du vil nå de mellom 15 og 39. Det går frem av rapporten «Unges forhold til OOH», nylig utført av Opinion for Clear Channel. Tilpasning og relevans er blant de fremste forventningene unge i dag har til utendørsreklame.

Les mer

Produkter

Produkt
Flater
Kategori
Beskrivelse
Backside Bus Kollektivt: City Impact Busser i Oslo, Akershus og Stavanger Longside Tram Oslo 20 Kollektivt: City Impact Ekstra store utendørsflater på trikk i Oslo Superside 50 Kollektivt: City Impact Store utendørsflater på sidene på busser i Oslo Superside+ 40 Kollektivt: City Impact Ekstra store utendørsflater på busser og trikker i Oslo Billboard Metro 12 Big Impact Store billboards på de mest besøkte t-banestasjonene i Oslo Station Domination Hele stasjonen Big Impact Foliering av t-banestasjonene Nationaltheatret og Jernbanetorget. Create Engage 97 unike lokasjoner Markedsplass Arena med mulighet for lanseringer, sampling, promotering og events. Play Adshel Metro Play Digitale Adshel på T-banestasjonene i Oslo - dekker 10 stasjoner Play Adshel National Play Digitale kampanjer med synlighet i hele Norge Play Adshel Oslo Play Digital reklame på de beste lokasjonene i Oslo - dekker 20 kjøpesenter og 10 t-banestasjoner i Oslo Play Billboard & Spectacular Play Storskjermer på Byporten, Lagunen og på metroen Streamer panel Bus 1 450 Kollektivt: Reisende Store plakater i buss i Oslo og Akershus. Streamer panel Metro 1 800 Kollektivt: Reisende Store plakater i t-bane i Oslo og Akershus. Streamer panel Oslo 3 450 Kollektivt: Reisende Store plakater i buss, trikk og t-bane i Oslo og Akershus. Wall/ Window panel Oslo Kollektivt: Reisende Plakater i busser, trikker og t-baner i Oslo Wall/Window panel Oslo/Akershus 4 050 Kollektivt: Reisende Plakater i alle busser, trikker og t-baner i Oslo og Akershus.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no