Transit

Nå dine målgrupper i kollektivtrafikken.

Tall for 2019 viser at det var 352 millioner reisende med kollektivtransporten i fjor i Oslo og Akershus (Kilde: Ruter 2020). Dette er utvilsomt en arena som gir god dekning og frekvens mot et stort publikum.

Med annonsering i kollektivtrafikken når du store grupper av befolkningen, når de har tid til å ta innover seg budskapet.

dsc8348-edit-1-scaled.jpg

Dekning i Oslo kommune

62 %

Reisende per uke

6,7 mill.

Flater innvendig kollektivt

23 600

Flater utvendig kollektivt

3 400

Showcase

ROM FOR NYTENKING BLANT ANNONSØRER

For ti år siden etablerte Clear Channel de første digitale flatene i Norge, og i dag kan merkevarer velge premiumlokasjoner over hele landet. Sammenlignet med andre land i Europa har Norge en fantastisk digital utendørsdekning på kjøpesentre, togstasjoner, metrostasjoner og flyplasser.

Les mer
Showcase

HVORDAN FÅ DE UNGES OPPMERKSOMHET?

Du må være på rett sted til rett tid med riktig budskap, dersom du vil nå de mellom 15 og 39. Det går frem av rapporten «Unges forhold til OOH», nylig utført av Opinion for Clear Channel. Tilpasning og relevans er blant de fremste forventningene unge i dag har til utendørsreklame.

Les mer

Produkter

Produkt
Flater (ca.)
Kategori
Beskrivelse
Backside Bus Kollektivt: City Impact Stort format på baksiden av busser i Oslo, Akershus og Stavanger Longside Tram Oslo Kollektivt: City Impact Avlangt og stort format under vinduet på førersiden av trikk i Oslo Superside Bus Oslo Kollektivt: City Impact Stort format på buss i Oslo - plassert på påstigningssiden Superside+ Oslo Kollektivt: City Impact Ekstra store utendørsflater på buss og trikk i Oslo Billboard Metro Big Impact Store billboards på de mest besøkte t-banestasjonene i Oslo Station Domination Big Impact Dominer Nationaltheatret t-banestasjon med 600m2 folie og 19 Adshels eller dominer Jernbanetorget t-banestasjon! Create Engage Markedsplass Arena med mulighet for lanseringer, sampling, promotering og events Play Adshel Metro Play Digitale Adshel på t-banestasjonene i Oslo - dekker 12 stasjoner Play Adshel National Play Digitale Adshel med synlighet i hele Norge Play Adshel Oslo Play Digitale Adshel på de beste lokasjonene i Oslo - 20 kjøpesenter og 12 t-banestasjoner i Oslo Play Billboard & Spectacular Play Storskjermer på t-banestasjoner og Byporten i Oslo, på Lagunen i Bergen og på torget i Trondheim. Play Flex Play Skreddersydde digitale kampanjer Streamer panel Bus Kollektivt: Reisende Takhengte plakater inne i buss i Oslo og Viken Streamer panel Metro Kollektivt: Reisende Takhengte plakater inne i t-baner Streamer panel Oslo Kollektivt: Reisende Takhengte plakater inne i buss, trikk og t-bane i Oslo Wall/ Window panel Oslo Kollektivt: Reisende Plakater inne i busser, trikker og t-baner i Oslo Wall/Window panel Oslo Region Kollektivt: Reisende Plakater inne i busser, trikker og t-baner i Oslo og Akershus

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no