Street

Få synlighet på store flater i bymiljøet. Utendørsreklame er en naturlig del av bybildet. Som annonsør får du god synlighet i det offentlige rom, med mulighet til å nå frem til store grupper mennesker med kraftfull kommunikasjon. Rett budskap i rett miljø kan være inspirerende for publikum, på en positiv måte som ikke er påtrengende.

Med dagens teknologiske muligheter kan du kombinere klassiske plakater med digitale og interaktive kampanjer, slik at du når målgruppene dine på kreative måter og med god effekt.

norge-lyko-as-w34-2022-adshel-4-scaled.jpg

Nasjonal dekning

53,5%

Eksponeringer pr. uke

48,6 mill.

Klassiske flater

2200

Bysykler

4750

Showcase

SÅ VIKTIG ER UTENDØRSREKLAME FOR KAMPANJEN DIN

Som følge av kraftig befolkningsvekst og en medieverden i stadig utvikling hvor flere og flere medier sliter med å trenge gjennom støyen, har utendørsmediet noen klare suksessfaktorer som har påvirket fremgangen den siste tiden. I denne artikkelen kan du lese om fem av disse suksessfaktorene.

Les mer
Showcase

7 TIPS FOR ØKT KAMPANJEEFFEKT

De mest effektive utendørskampanjene fanger essensen av et budskap med et klart uttrykk. Store formater og premiumplasseringer alene er derfor ikke nok for å oppnå ønsket oppmerksomhet og effekt.

Les mer

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no