Møt kunden i kjøpssituasjonen

Clear Channel er Norges største leverandør av Point Of Sale-løsninger (POS). Etter 30 års samarbeid med landets største annonsører, har vi laget de beste løsningene for økt salg. Med kjøpsnære POS-nettverk kan du som annonsør nå de butikkene som står for 34% av dagligvareomsetningen i Norge, og hele 82% i Oslo.

Visste du at nordmenn i gjennomsnitt reiser 3,5 kilometer for å foreta sine dagligvare-innkjøp? Hele 70% vet ikke hva de skal handle i det de går inn i butikken.

CCN_1920_1080pix_Kjopesenter.jpg

Største kjøpesentre i Norge

8 av 10

Totale reklameflater

1 620

Mulighet for markedsplass

106

Dagligvaremarkedet i Oslo

82 %

Showcase

Omsetningsvekst på 145% for Helly Hansen

En utendørskampanje som kun viste annonser da det regnet, i kombinasjon med kampanje i sosiale medier og programmatic banner-annonsering, førte til en salgsvekst på 145% for Helly Hansen. Selskapet dro god nytte av reklame i nærheten av butikk, kreativ teknologibruk og en praktisk tilnærming.

Les mer
Showcase

Godfisk med oppskriftsautomat på kjøpesentre

Norges Sjømatråd ønsket å engasjere og inspirere forbrukerne til å lage nye, gode fiskeretter. Digitale plakater med touch-skjerm på kjøpesentrene gjorde at forbipasserende kunne trykke på skjermen og printe ut oppskriften som ble vist. Kort vei fra inspirasjon til handling!

Les mer

Ring oss

På 22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no