lagunen-play-billboard.jpg
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Vi er en VI-bedrift!

605.000 personer i Norge har en funksjonshemning. Stiftelsen VI, et initiativ fra Kjell Inge Røkke og Aker, skal jobbe for å gi alle disse like muligheter til et fullverdig liv.

Clear Channel Norge er stolte av å ha blitt en VI-bedrift – sammen med Aker-systemet, advokatfirmaet BAHR og McKinsey. Blant annet vil vi gi eksponering for den nyopprettede stiftelsen og hjelpe dem med å bygge kjennskap til merkevaren.

– Stiftelsen VI er særdeles glad for, og stolt av, samarbeidet med Clear Channel. Som en ny aktør i markedet er VI avhengig av å raskt bygge kjennskap til stiftelsens navn, logo og formål. Gjennom Clear Channels kanaler har stiftelsen fått en unik mulighet til å bygge en sterk og lett gjenkjennelig merkevare på kort tid, sier Knut Nystad, daglig leder i VI.

Kampanjen «Det er ikke oss og dem, det er VI» har allerede skapt oppmerksomhet rundt stiftelsen, ifølge Nystad.

Han forteller at neste fase med faktaopplysninger om livssituasjonen til funksjonshemmede og mestring gjennom idrettsaktiviteter, har som mål å kommunisere viktigheten av at funksjonshemmede får like muligheter til å prestere i samfunnet.

– Skal stiftelsen lykkes med å skape en bevegelse må VI nå folket – det klarer VI gjennom Clear Channel, sier han.

Besøk stiftelsenvi.no for å lese mer.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no