dsc7904-edit.jpg
Aktuelt / Nyheter

Utrullingen av nye lehus er i full gang

Clear Channel leverer i tråd med reklamekontrakten til Sporveien 200 nye lehus og utrullingen er i full gang. Utrullingen startet i våres og man er over halvveis i byggeprosessen. De nye lehusene har sanntidsreisedata og mulighet for å lade mobilen.

– Oslo har et sterkt kollektivtilbud som frakter tusener av reisende hver dag. Vi ønsker å legge til rette for en enda bedre reise ved å tilby den reisende ladning av sin telefon også når man er på farta, og ikke bare på kontoret eller hjemme, sier Gunstein Hansen, Etableringsdirektør i Clear Channel.

Linda Thorsen i Ruter gleder seg over de nye lehusene og tror de reisende vil sette stor pris på de nye sanntidsskjermene med bedre informasjon i tillegg til mulighet for lading:

– Ruter ønsker naturligvis at reisende skal få det beste tilbudet som mulig, også når man venter på bussen eller trikken. Derfor gleder vi oss over det gode samarbeidet med Clear Channel, og ser frem til at de reisende allerede nå nyter godt av bedre informasjon og  tar i bruk lademulighetene på flere av våre stopp, sier Thorsen.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no