pride-kampanje-2022.jpg
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Utendørskampanje ga rekordmange frivillige

22/12-22
I våres gikk Oslo Prides rekrutteringskampanje på Clear Channels skjermer i hele Norge. Det ga rekordmange frivillige til festivalen.

– Oslo Pride er en festival som stadig blir større og viktigere, og vårt samarbeid med Clear Channel har ført til at vi har rekruttert flere festivalfrivillige enn noen gang. Clear Channel har bidratt til en synlighet på landsbasis vi tidligere bare har kunnet drømme om, og dette hjelper oss i å rekruttere både bredt og mangfoldig, forteller Eliane Wergeland, daglig leder i Oslo Pride drift.

Frivillighet er Oslo Prides viktigste ressurs og forutsetning. I likhet med resten av Norge, slet festivalen med å rekruttere frivillige til årets festival. Som en del av samarbeidet mellom Oslo Pride og Clear Channel, bestemte de seg for å benytte seg av Clear Channels omfattende rekkevidde for å nå ut med rekrutteringen. Før kampanjen gikk live, så hadde 150 meldt seg som frivillig. Etter at kampanjen gikk live, meldte 367 nye frivillige seg. Hele 131 i løpet av første uken.

Det er en solid økning sammenlignet med tidligere år. I tillegg fikk vi mange nye frivillige som ikke har deltatt hos oss før. Synligheten ble virkelig effektfullt for oss.

Eliane Wergeland, daglig leder i Oslo Pride drift

Høy oppmerksomhet – stort ansvar

Clear Channel og Pride inngikk et langsiktig partnersamarbeid i desember 2021. Sammen skal partene løfte frem og spre Prides viktige budskap til tusenvis av mennesker rundt om i Norge. I løpet av det første året har partene gjennomført to kampanjer, i tillegg til andre interne aktiviteter.

Med 42.000 flater rundt om i Norge, når Clear Channels nettverk ut til millioner av mennesker på steder der de bor og beveger seg. Utendørsreklame har i tillegg svært høy oppmerksomhet, og har dermed en reel påvirkning på dem som eksponeres. Den sosiale utviklingen og fremgangen har ofte startet med å ta sin plass i det offentlige rom. Country Manager i Clear Channel, Dennis Højland Nyegaard, forteller at det gir Clear Channel både et stort ansvar og en stor mulighet.

– Vi i Clear Channel ønsker å bidra til et bedre samfunn. Et godt samfunn, mener vi er et inkluderende samfunn der alle er akseptert uavhengig av etnisitet, religion, seksuell identitet eller kjønnsuttrykk. Oslo Pride er Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Jeg er derfor stolt over at vi er Pride-partner, og at vi har bidratt til å rekruttere flere frivillige, sier Højland Nyegaard.

Kontakt

Cecilie Foss

Head of Marketing & Communication

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no