dsc7984-edit-2.jpg
Aktuelt / Nyheter

Stabile trafikktall

2020-10-26
Trafikken i gatemiljøene, på kjøpesentrene og i kollektivtransporten holder seg stabilt. Selv om bybildet har vært preget av situasjonen de siste månedene, er trafikken på de fleste av Clear Channel sine arenaer normalisert.

Kjøpesentersommeren har levert trafikk og omsetningstall over all forventning. Trafikken på kjøpesentrene i juli alene slår fjoråret med 10%, omsetningstallene er også over all forventning og høsten så langt ser ikke noe dårligere ut. I september alene er det tosifret vekst i detaljhandelen på kjøpesentrene.  

Trafikken på kjøpesentrene i september beveger seg innenfor normale fluktuasjoner sammenlignet 2019 samtidig som det er en økt omsetning på sentreneDen besøkende legger igjen mer penger en noen gang før per besøk 

Med tre millioner besøkende i uken på våre kjøpesentere vil din merkevare ha muligheten til å bli top of mind, bygge merkevare og påvirke forbrukeren som allerede er i kjøpsmodus. 

Vi er glade for å være i en situasjon der vi igjen har en stigende etterspørsel på våre produkter. Vent ikke med å booke din kampanje for Q4 og nyåret.

- Dennis Nygaard Hansen, Country Manager, Clear Channel Norge 

Gatemiljøene har stabilisert seg og er tilbake til trafikktallene vi så før mars måned. Med andre ord er det kun s korrigeringer rundt normalen på de siste ukene sammenlignet med fjorårets normal. Dette er en arena hvor merkevarene har mulighet for å treffe forbrukeren i bymiljøene enten om det måte være på våre adshel nettverk eller med store impact flater på utsiden av kollektivtransporten i Oslo, Akershus eller Stavanger.  

Kollektivtransporten i Oslo og Akershus har holdt seg stabil gjennom sommermånedene med et snitt på over fire millioner reisende per uke, da sett bort i fra dagene med buss streiken 

T-banen og miljøet på t-bane stasjonene ligger og vaker rundt fjorårets normal og enkelte uker har det vært flere reisende sammenlignet med en normaluke i 2019. Buss og bytrikken sine trafikktall stiger uke for uke og innside produktene som ukes plakater og takbuer treffer flere og flere mennesker.

.

Kilde: Ruter, Kvarud Analyse, Statens Vegvesen

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no