lokale-oslo-majorstua.jpg
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Sommerlansering av Lokale Oslo

1/7-21
I mars lanserte vi initiativet Lokale Oslo, der oslofolk tipset om sine lokale favoritter i byen. Over 100 ulike lokale virksomheter fikk oppmerksomhet på skjermene våre i en tid hardt rammet av pandemien. I dag lanserer vi kampanjen i ny drakt på skjermene våre, til glede for både de lokale perlene, osloborgerne og besøkende.

En plattform som daglig når millioner av mennesker på steder der de bor, lever, beveger seg og reiser gir store muligheter. Men også et stort ansvar. Derfor har vi et tydelig mål om at vår tilstedeværelse i byen skal bidra til en hyggeligere, mer dynamisk og bærekraftig bykjerne.

Dennis Højland Nyegaard, Country Manager i Clear Channel Norway.

Med dette i fokus lanserte vi i midten av mars initiavet Lokale Oslo, for å støtte lokale virksomheter i en tid hardt rammet av koronaregler og -restriksjoner. Oslofolk sendte inn tips til de lokale favorittene sine, og tipsene ble presentert på skjermene våre i to og en halv måned, forteller Højland Nyegaard.
Innbyggerne i Oslo har et enormt engasjement og en stor vilje til å støtte mindre aktører. Totalt fikk vi over 300 tips. 102 av disse tipsene ble vist på de digitale skjermene våre.

Kampanjen ble godt mottatt. Ken Moon-At, daglig leder i House of Singles, et av stedene folk tipset om, sa at han var veldig glad og takknemlig for den ekstra oppmerksomheten.

I år har nesten ni av ti sagt at de kommer til å feriere i Norge i sommer. I følge SSB er Oslo et populært feriemål. I fjor var Østlandet den mest populære feriedestinasjonen, noe statistikk fra fjorårets sommer fra SSB viser.

I sommerversjonen av Lokale Oslo viser vi som tidligere tipsene på digitale skjermer rundt i byen. I tillegg har vi valgt å utøke initiativet med de digitale skjermene våre i ankomsthallene på Oslo Lufthavn. Dette gjør vi for at tilreisende som kommer med fly skal få bli møtt av tips om oslofolks lokale perler og inspireres på sin reise til hovedstaden.

På den måten kan vi både inspirere folk på ferie og støtte lokale aktører som kanskje ikke ellers ville hatt muligheten til å vises på skjermene våre, kommenterer Højland Nyegaard.

Nå kan alle Oslos innbyggere og besøkende ta del av tipsene, både på skjermene våre og på nettsiden vår.

Vil du la deg inspirere til ulike steder å besøke, kan du ta en titt her før du legger ut på en tur rundt i fantastiske sommeroslo.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no