proevekjoering4.jpg
Aktuelt / Adshel, Create og Markedsplass og Merkevarebygging og Nyheter og Transit

Polestar skaper impact med Clear Channel

5/10-21
Rekkevidde er viktig ved merkevarebygging. I Oslo kan man nå 97% av byens befolkning i løpet av en uke gjennom våre kanaler. Polestar er et eksempel på en kunde som gikk ut bredt og benyttet seg av mange ulike format da de skulle lansere sin nye bil Polestar 2.

For å bygge merkevare, må man synes. I Clear Channel kan vi tilby både kreative kampanjeformat og kreative plasseringer for sampling, produktlanseringer og events, noe Polestar benyttet seg av i høst.

Selskapet valgte stor synlighet med leskuret på Aker Brygge, en veldig god plassering med mye trafikk, både av folk som bor i sentrum og tilreisende fra Osloområdet og ellers i landet. I tillegg valgte de å benytte seg av lenticular print i adshels. Leticular print gjør at motivet endrer seg etterhvert som betrakteren flytter seg og ser budskapet fra en ny vinkel.

Polestar viste også kampanjen sin med en gigantisk metrobanner på Stortinget t-banestasjon der de hadde med en lyskaster med logo som add-on. På denne måten sikret de seg god synlighet for reisende på den veltrafikkerte stasjonen.

Fremfor alt valgte også Polestar å vise frem og tilby prøvekjøring av bilene sine. Dette valgte de å gjøre på Storo Storsenter i Oslo, et kjøpesenter der mange ferdes, der vi tilbyr gode muligheter til å ta plass og skape oppmerksomhet.

I arbeidet med en kampanje er engasjement og aktivering viktige faktorer. Generelt sett er det derfor ikke uventet at det å la folk ta og kjenne på et produkt skaper leads.

Clear Channel er landets største tilbyder av markedsplasser med mulighet for lanseringer, sampling, promotering og events. Vi tilbyr markedsplasser på landets største kjøpesentre, de største flyplassene samt traffikerte T-banestasjoner. Er du nysgjerrig på markedsplasser og sampling der folk ferdes, handler og reiser, både innendørs og utendørs, ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med din neste aktiverende kampanje der ditt varemerke skaper impact og genererer salg.

For mer informasjon, kontakt:

Isabel Brodtkorb

Senior Manager Create & Engage

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no