norge-pepsico-nordic-norway-v27-2020-adshel-2-scaled-e1610457620574.jpg
Aktuelt / Nyheter

Nytt webinarkonsept!

2021-04-23
I Clear Channel har vi mange spennende innsikter som vi gjerne deler. Vi har derfor tatt frem et nytt webinarkonsept. Fra tid til annen kommer vi til å sende korte, inspirerende webinar.

Bjørn Erik Broady Aasebø, Head of Agency i Clear Channel, forteller at målet er å nå ut til folk på en effektiv måte med korte oppdateringer som gir nye impulser.

Med webinarkonseptet Impuls kommer vi til å holde inspirerende, effektive og interessante innlegg om faglige tema rundt produktene våre. Webinarene kommer til å være på maks 15 minutter, og gjerne på morgenen, slik at folk kan ta det "on the go".

Bjørn Erik Broady Aasebø, Head of Agency i Clear Channel

Broady Aasebø legger til:

– Man kan naturligvis også se webinaret i ettertid på vår Vimeokanal.

Det første temaet i Clear Channels webinarkonsept Impuls blir Effektiv rekkevidde, presentert av Major Client Manager i selskapet, Martine Westvik. Westvik forteller engasjert:

For å bli valgt må man bli sett. Skal man påvirke kunder med reklame og skape effekt er det positivt å nå ut til et bredt publikum. Men, man må også bli lagt merke til. Dette kaller vi effektiv rekkevidde. Oppmerksomhet er en av de viktigste faktorene for å skape effekt, men får ofte altfor lite fokus i planlegging av kampanjer.

Alle er velkomne

Akkurat som alle kan se reklameskiltene våre, kan også alle se webinarene. Lær mer om effektiv rekkevidde på 15 minutter i den første delen av Clear Channels webinarkonsept Impuls tirsdag 27/4. Start dagen med Martine Westvik, Major Client Manager i Clear Channel kl 08.45. Meld deg på her.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no