helter.jpg
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Ny byråkonkurranse fra Clear Channel – etablerte byråer kjemper mot kreative studenter.

Kreative krefter kan vinne reklameplass til en verdi av nesten to millioner kroner til en veldedig organisasjon som fortjener mer oppmerksomhet og synlighet i julegave.

Clear Channel gjør i år en vri på sin årlige utdeling av reklameplass til en veldedig organisasjon, og inviterer til en kreativ konkurranse hvor både studenter og byråer, innenfor reklame, media, PR og kommunikasjon, kan delta.

–      Vi jobber daglig tett med kreatører og ser at det er en enorm kreativitet der ute. Med denne konkurransen ønsker vi å inspirere og løfte kreativ og innovativ DOOH som i tillegg bidrar til en god sak. Her kan man som kreativt team i både byrå og som student konkurrere om å gi bort en julegave som betyr noe for de lokale heltene der ute, som hver dag jobber for sin hjertesak i Norge, sier Peder Normann Aarum, Head of Marketing & Create i Clear Channel.

Vinneren av konkurransen blir juryert av en rekke prestisjetunge medlemmer fra reklame- og mediebransjen. Christine Calvert fra Høyskolen Kristiania, Nina Gade Tenvik fra Kampanje, Kjersti Nesbakk fra MediaCom, Christoffer Stenholt fra We Are Live og Magdalena Kamøy i Trigger vil kåre teamet som vinner ett år gratis reklameplass fra Clear Channel for en veldedig organisasjon.

Les mer om konkurransen, vilkår og tidsfrister her.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no