hero-sweden-play-spectacular.jpg
Aktuelt / Nyheter

Kenneth Ek utnevnt til CEO for Clear Channel i Skandinavia

8/2-22
Clear Channel International utnevner Kenneth Ek som CEO for den skandinaviske virksomheten og medlem av den europeiske ledergruppen.

Kenneth har hatt rollen som interim-CEO siden oktober 2021, en løsning som nå blir permanent med umiddelbar virkning. Den skandinaviske ledergruppen får samtidig to nye medlemmer i form av landssjefene fra Clear Channel i Norge og Danmark, Dennis Højland Nyegaard og Karsten Rask Mikkelsen.

Jeg er stolt og glad over å ha fått tilliten til å fortsette å lede Clear Channels skandinaviske virksomhet. Med Dennis og Karsten i ledergruppen er det muligheter for å fortsette å styrke vår skandinaviske posisjon og våre internasjonale helhetsløsninger. Vi er inne i en ekstremt spennende utviklingsfase i alle tre landene og jeg ser frem til å sammen med teamet drive kundetilbudet og virksomheten til neste nivå.

Kenneth Ek, CEO i Clear Channel Skandinavia

I løpet av våren vil en rekke viktige milepæler finne sted som ytterligere styrker Clear Channels posisjon som Skandinavias sterkeste rekkeviddemedium. Utvidelsen av 420 reklamelokasjoner i sentrum av Stockholm, som en del av bysykkelavtalen, er i full gang og utgjør en viktig del av den digitale ekspansjonen. Samtidig satser selskapet stort på å drive utendørsmediet fremover ved å lansere et programmatisk tilbud og smartere selekteringsmuligheter ved hjelp av Clear Channel Radar.

-Vi har allerede best rekkevidde i mediemarkedet. Nå er vi klare til å fortsette å utvikle tilbudet vårt og møte våre kunders etterspørsel ved å utvide den digitale plattformen vår, tilby smartere rekkeviddeløsninger og lansere vår programmatiske investering, avslutter Kenneth.

kenneth-ek-scaled.jpg

Kontakt

Cecilie Foss

Head of Marketing & Communication

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no