endelig-mandag.jpg
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Hvilke lokale helter fortjener et helt år med utendørsreklame?

03/11/2020
Kjenner du en organisasjon som fortjener utendørsreklame til en verdi av 2 millioner kroner? For sjette året på rad gir Clear Channel bort reklameplass til en god sak, i år er konkurransen mer tilgjengelig enn noensinne.

Enten du er klar eller ei: Det er straks jul.

Tradisjonen tro inviterer Clear Channel byråer, frilansere, studenter og andre kreative sjeler til å konkurrere om å kunne gi årets gjeveste julegave til noen som fortjener det: En reklamekampanje på våre digitale flater gjennom hele 2021.

Lokale helter er en kreativ konkurranse der en veldedig organisasjon vinner eksponering i våre digitale flater til en verdi av to millioner kroner.

Les mer om konkurransen her.

Organisasjonen skal være en lokal helt som utgjør en positiv forskjell i det norske samfunnet, og vinnersøknaden må skissere hva organisasjonen kan og vil oppnå gjennom et år på utendørsflater.

Den gode ideen er viktigst

Det er imidlertid viktig å presisere at du ikke nødvendigvis trenger å stille med en komplett plan for kampanjen for å være en verdig vinnerkandidat.

I tillegg til gode argumenter for hvorfor organisasjonen fortjener å vinne, er ideer, animasjoner, mockups og konseptbeskrivelser naturlige ingredienser i en søknad. Clear Channel vil være med på å utarbeide en plan sammen med vinneren i starten av 2021.

Da stiller vi våre digitale flater til rådighet – og gir de lokale heltene synlighet i kollektivtrafikken, på flyplassene, på kjøpesentrene og i bybildet rundt i Norge.

Hjelp til voldsutsatte

Vinneren av Lokale helter-konkurransen 2020 var Krisesentersekretariatets volds- og overgrepslinje, VO-linjen, som samarbeidet sammen med det kreative byrået Hyperredink om en kampanje for å nå voldsutsatte utenfor hjemmet.

Lokale helter-kampanjen bidratt til at flere voldsutsatte og pårørende tør å ta det første skrittet og ringe, sier Julie Haatuft, prosjektleder for VO-linjen.

Vi ser at vold- og overgrepslinjen er godt etablert i offentligheten. Det er kjempeviktig for oss! En hjelpelinje som VO-linjen er avhengig av kontinuerlig markedsføring for å kunne eksistere og dermed være tilstede for de som trenger det.

Julie Haatuft, prosjektleder for VO-linjen

Mer om konkurransereglene, søknadsskjema og vårt intervju med årets vinnere, VO-linjen og Hyperredink, finner du her.

Lykke til!

Fristen for å sende inn bidrag til Lokale helter er 29.12. 2020.
Vinneren kåres i uke 4 i 2021 av en jury bestående av:

Christine Calvert – Tekstdoktor
Christina Sørensen – Wavemaker
Siv Trælvik Breien – McCann
Anna Hvinden – MFO
Christoffer Stenholt – We Are Live
Sverre Vinje – Carat

Peder Normann Aarum – Clear Channel

Kontakt

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no