microsoftteams-image-14-scaled.jpg
Aktuelt / Nyheter

Har vi Norges beste medieselger?

25/10-21
Clear Channels Major Clients Manager, Martine Westvik er nominert til Årets beste medieselger.

Denne prisen henger høyt! Så det er en ære bare å være blant de nominerte, sier Martine Westvik.

Mediaforum kårer Norges Beste Medieselger i samarbeid med Mediebyråforeningen og Kampanje.

«Prisen skal henge høyt og tildeles en kandidat som tydelig skiller seg ut hva gjelder faglig kompetanse, evnen til å sette seg inn i kundens marked, finne løsninger som skaper verdi og evner å styre salgsprosessen fra idé til rapportering», står det på mediaforums hjemmeside.

I følge juryleder Martin Wenstad Janssen, var det rekordmange nominerte til prisen.

«Med rekord i antall nominasjoner, blir juryeringen naturligvis ikke en enkel jobb. Vi er veldig fornøyd med de fem som nå er valgt til årets shortlist – det er en meget kompetent gjeng! De blir alle ansett som gode samarbeidspartnere, som mestrer balansegangen mellom kunde og byrå», sier Wenstad til Kampanje.

Selger i ypperste klasse

Dennis Højland Nyegaard, Country Manager i Clear Channel, er stolt, men ikke overrasket over nominasjonen.

Martine Westvik er en selger i ypperste klasse. Hun har god innsikt i markedet og holder seg oppdatert på medielandskapet. Hun er en eksepsjonelt god rådgiver som alltid går den ekstra milen for kundene sine, sier Højland Nyegaard.

Westvik er i godt selskap med Helene Sande, Joachim Bro og Jakob Asplin fra Schibsted og Per Christian Strand Teslo fra Snapchat. Vinneren blir kåret under Mediekonferansen «Andre Boller», som avholdes på Gamle Museet 4. november.

Vi ønsker alle de nominerte lykke til. Måtte den beste medieselgeren vinne, sier Dennis Højland Nyegaard.

Årets jury består av:
Martin Wenstad Janssen (Cavai) juryleder, Janine Lauritzen Roth (RED Media), Stein Knestang (OMD), Elise Sandbu (UM), Kjetil Branæs (Carat), Hanne Brauten (Wavemaker), Martine Nerland (Mindshare), Cecilie Skjøren (Mediacom), Andre Skoog (PHD), Gard Leren-Lindström (iProspect), Andre Davidsen (Starcom), Kjetil Joa (Re:Media), Siv Lægreid (Zenith), Hanne Gilje Sekse (Try Opt) og Nina Gade Tenvik (Kampanje).

For mer informasjon, kontakt:

Cecilie Foss

Head of Marketing & Communication

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no