20230512-rosenborg0461-scaled.jpg
Aktuelt / Samfunnsansvar

Fotball for alle

21/6-23
Rosenborg er mer enn bare en toppklubb. Nå slår de seg sammen med Clear Channel for å rekruttere spillere til lag som har som hovedmål å fremme inkludering og folkehelse, fremfor gull og pokaler.

– Rosenborg er mest kjent for sine a-lag i toppserien og eliteserien, men vi har mange flere gode og viktige lag. Sammen med Clear Channel får vi muligheten til å vise frem tre av de andre lagene til et svært stort antall mennesker, forteller salgs- og markedssjef i Rosenborg Stian Moursund.

På Clear Channels reklameflater rundt om i hele Trøndelag, viser klubben frem Gåfotball, Gatelaget og Team Rosenborg. Målet med kampanjen er å få flere trøndere til å kjenne til Rosenborgs andre lag, slik at flere får muligheten til å bli med og benytte seg av tilbudene. Lagene i kampanjen er en del av samfunnsansvaret fotballklubben tar. Gjennom disse lagene tilbyr Rosenborg tilpasset fysisk aktivitet og samhold til flere enn profesjonelle fotballspillere.

Det er fantastisk å se at fotballen i Rosenborg har effekter langt utover det som skjer på Lerkendal stadion og Kotenga Arena. Gjennom disse tilbudene bidrar vi til økt helse til alle spillere uavhengig av bakgrunn og ferdigheter, og legger til rette for et hyggelig sted å møtes. Vi har plass til flere spillere på lagene våre, og det håper vi denne kampanjen kan bidra til.

Stian Moursund

Viktig møteplass

Fotballaget og reklamekanalen har mer til felles enn mange kanskje vil tro. Begge er bevisst sitt samfunnsoppdrag og opptatt av å bruke sin plattform til å bidra til inkludering i samfunnet. Country Manager i Clear Channel, Dennis Højland Nyegaard, er stolt av å tilgjengeliggjøre Clear Channels plattform til viktige budskap og engasjement som dette.

Rosenborg har gode og viktige tiltak for å fremme folkehelse og inkludering. Vi vet at våre flater har høy oppmerksomhet, og at vi når ut til svært mange mennesker. Med det følger et stort ansvar. Ved å løfte frem tiltakene til Rosenborg, håper vi å kunne bidra til at flere får mulighet til å finne et sted de hører til og finner glede.

Dennis Højland Nyegaard

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no