img-0150-scaled.jpg
Aktuelt / Nyheter

Invitasjon – Få kreativt påfyll til din neste utendørskampanje!

Lurer du på hvordan du lykkes med kreativiteten på dine digitale og tradisjonelle utendørskampanjer? Eller hvordan Maarud lyktes med å gå viralt ved hjelp av røyk utendørs?

Create er Clear Channel sin produktportefølje som gir din merkevare muligheten til å skape egne merkevareunivers i byrommet, få flatene til å «poppe» med kreativitet, gjøre kreative stunt der folk ferdes.

Onsdag 3 februar kl. 09:00 til 10:00 inviterer Clear Channel til inspirasjons webinar med fokus på inspirasjons caser. Dette blir en morgen uten grafer og tall men fokus på det kreative, hva som er mulig, hvor det er mulig og arbeidet som ligger bak.

På scenen møter du Lars Bruto som de siste fem årene har jobbet med hvordan du best løser dine kreative utendørskampanjer både digitalt og på tradisjonelle flater. Vi er også så heldige å ha med oss Ingrid Marstein fra Maarud som skal fortelle oss hvordan de bruker utendørsreklame, med fokus på deres siste lanseringskampanje, Tortilla Chili Bites. Med utgangspunkt i Maaruds prosjekt vil kreatørene Joss og Frank fra The Oslo Company snakke om hvordan utendørskampanjen ble til og hvilke muligheter som ligger i utendørs.

Enten om du er erfaren med bruk av utendørsreklame eller er nysgjerrig på de kreative mulighetene er dette noe for deg!

Vel møtt!

Meld deg på her.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no