microsoftteams-image-11-scaled.jpg
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Enormt engasjement rundt Lokale Oslo

2021-03-26
En uke har gått siden Clear Channel lanserte initiativet Lokale Oslo, en utendørsguide for lokale perler. Responsen har vært enorm. Over 300 personer har benyttet anledningen til å tipse om lokale aktører som fortjener stor oppmerksomhet på digitale skjermer rundt i byen.

Oslofolk deler tips om lokale favoritter i initiativet Lokale Oslo

Med utendørsguiden Lokale Oslo tilbyr Clear Channel en plattform der oslofolk kan tipse andre om de personlige favorittene sine, for å støtte bedrifter som rammes hardt av koronapandemien.

Responsen har vært kolossal, sier Bjørn Erik Broady Aasebø, Head of Agency i Clear Channel.

Vi er helt «blown away» av det engasjementet som oslofolk viser for å støtte de lokale favorittene sine.

Allerede i løpet av den første helgen kom det inn over 200 tips til over 100 unike steder.

En uke inn i initiativet kan vi konstatere at folks vilje til å støtte mindre aktører er beundringsverdig. Mange har engasjert seg gjennom å sende SMS med gode tips til spennende steder i ulike deler av byen. Tipsene har hittil ledet til at ca. 20 lokale bedrifter har fått stor oppmerksomhet via de digitale skjermene våre, og mange fler står i kø og venter på å bli publisert, sier Broady Aasebø.

Lokale puber skaper engasjement

En bransje som har hatt det vanskelig under pandemien er restaurantbransjen, noe som gjenspeilser seg i tipsene.

Fremfor alt ser vi et stort engasjement for restauranter og kaféer som tilbyr take-away. Å kjøpe take away fra lokale restauranter, bakerier og kaféer er populære tips, i tillegg til klesbutikker med særegen stil, forklarer Broady Aasebø.

Andre aktører som vises på Clear Channels skjermer nå er blant annet tips om en vintagebutikk, et yogasenter og en badstuforening.

Send inn tips om din favoritt

Har du et forslag på en lokal bedrift som burde få sjansen til å vises på Clear Channels skjermer? Send en SMS med kodeordet Oslo til 26070 og følg instruksjonene.

Her kan du se alle virksomhetene som har blitt løftet som lokale perler, og fått god synlighet på de digitale skiltene våre rundt i byen. Ta en titt og la deg inspirere til aktiviteter du kan gjøre når restriksjonene tillater det.

Anna Wiksten

Head of Marketing Scandinavia

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no