norge-pride-2023-v23-play-adshel-1-scaled.jpg
Aktuelt / Samfunnsansvar

Clear Channels flater med viktig Pride-budskap

30/6-23
Denne uken er Clear Channels digitale flater budbringer for Oslo Pride sitt viktige budskap. – Det er viktigere enn noen gang å vise vår støtte til Pride, sier Country Manager i Clear Channel, Dennis Højland Nyegaard.

I fjor inngikk Clear Channel og Oslo Pride partnerskap. Over alt i Oslo by rullet Prides viktige kampanje over Clear Channels skjermer. Reklameflatene langs paraderuten var smykket med regnbuerammer. Alt var duket til en feiring av inkludering og kjærlighet. Slik ble det ikke. I år har partnerne knyttet et enda sterkere samarbeid. Igjen er Clear Channels reklameskjermer budbringeren for Pride sitt viktige budskap om at alle fortjener å være godtatt for den de er og elske den de vil.

Med fjorårets hendelse og den konservative tendensen vi ser rundt i verden som bakteppe, er det viktigere enn noen gang at vi står sammen for å bidra til et inkluderende samfunn. Våre flater har høy oppmerksomhet, med det følger et stort ansvar som vi tar på største alvor. Vi er derfor stolte av å tilgjengeliggjøre plattformen vår for Oslo Pride

Dennis Højland Nyegaard

Daglig leder i Oslo Pride, Dan Bjørke er enig med Dennis Højland Nyegaard om at årets Pride er viktigere enn på lenge, og er takknemlig for å ha med seg Clear Channel som hovedpartner.

– I år er det viktig at hele Norge står sammen og sender et tydelig signal om at vi skal ha et samfunn der alle er frie til å være seg selv, og elske den de vil. Clear Channel har vært en fantastisk støttespiller, og har bistått oss i å spre budskapet over hele Norge. Nå skal vi lage motsvaret på fjorårets terrorangrep, sier Bjørke.

– En god allieret for det skeive miljøet

Juni er måneden da regnbueflagg pynter opp bybilde og firmaer endrer logoen for å vise sin støtte til Pride-bevegelsen. For Clear Channel har det vært viktig å implementere Pride-engasjementet i hele organisasjonen, og jobber aktivt med kompetanseheving for å sikre et inkluderende og trygt arbeidsmiljø. I tillegg til å ha jobbet med seg selv internt, har det vært viktig for Clear Channel å vise sine verdier gjennom å bli hovedpartner med Oslo Pride.

Oslo Pride opererer ikke med rene sponsorat, men inngår gjensidige partnerskap der vi sammen med våre samarbeidspartnere arbeider for å sette fokus på mangfold og inkludering i arbeidslivet. Utover å støtte Oslo Pride i å synliggjøre vårt budskap, er Clear Channel opptatt av kompetanseheving internt, for å gi sine ansatte en mulighet til å lære mer om kjønn og seksualitetsmangfold. Det er viktig for oss i Oslo Pride at våre partnere prioriterer det interne arbeidet for å være med å skape en mer mangfoldig og inkluderende arbeidskultur,

Dan Bjørke

Bjørke forteller at mange bedrifter smykker seg med regnbuens farger uten å gjøre konkrete tiltak. Enkelte ser på Pride utelukkende som en markedskampanje – også populært kalt «Pink Washing».

– Clear Channels interne mangfoldsarbeid  er derimot et godt eksempel på hvordan man som bedrift faktisk kan gå inn og være en god alliert for det skeive miljøet, gjøre sin egen arbeidsplass mer inkluderende, og også imøtekomme mangfoldet blant sine eksisterende og fremtidige kunder. Clear Channel er med på å gjøre en stor forskjell for den skeive bevegelsen, forklarer Dan Bjørke.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no