andre-dennis-og-kaja.jpg
Aktuelt / Nyheter

Clear Channel styrker salgsteamene

18/10-21
Norge har gjenåpnet, og menneskene strømmer tilbake til gatene, på kollektivtransporten og på flyplassene. For å møte tilstrømmingen fra annonsørene, styrker Clear Channel nå salgsteamene.

– Utendørsmediet som kanal er nå tilbake for fullt. Vi merker at annonsørene har stor kjøpsvilje, og mange sitter på oppsparte penger. Det er derfor gledelig at vi nå har styrket slagsteamet vårt med tre nye superselgere, forteller Dennis Højland Nyegaard, Country Manager i Clear Channel.

André Jonassen er en av de nyansatte. Han flytter seg fra tv-skjermen til gatebildet. Jonassen har jobbet to år i produksjonsselskap og åtte år i TVNorge, nå Discovery, som konseptutvikler og kommersielt ansvarlig for selskapets største egenproduksjoner, som 71 grader nord, Neste Sommer og Helt Perfekt, for å nevne noen.

Jeg har skreddersydd kreative konsepter, hvor det kommersielle integreres med det redaksjonelle i og rundt et ønsket program. På den måten har jeg laget kommersiell historiefortelling med annonsør i hovedrollen, som en naturlig del av TVNorge sine kjente programkonsepter og univers. Jeg har jobbet med et stort antall kunder og byråer i mediemarkedet, som jeg vil dra nytte av i Clear Channel.

Jonassen skal ha ansvar for noen av Clear Channels største kunder i stillingen som Major Client Manager.

­­­Min erfaring gjør at jeg kan se andre muligheter og utfordre mediet. Clear Channel har en enorm bred dekningsgrad, og er et svært godt likt medie. Kombinasjonen av disse to gjør dette til en utrolig spennende jobb i et spennende marked, forteller Jonassen.

Henter bredt

I tillegg til ny Major Client Manager, har også Clear Channel styrket teamet med både Maria Gulbrandsen, med bakgrunn fra Schibsted, som Key Account Manager og Kaja Nygaard, med bakgrunn fra EF Education First, i rollen som Account Manager.

Vi er veldig stolte over de sterke rekrutteringene vi har gjort. Med disse på plass, vil vi kunne møte den store etterspørselen vi nå ser, og venter at vil fortsette å komme, avslutter Højland Nyegaard.

 

For mer informasjon, kontakt:

Cecilie Foss

Head of Marketing & Communication

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no