microsoftteams-image-5-scaled-e1652101363413.jpg
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Clear Channel og Vålerenga Fotball teamer opp

09/05-22
Oslos største fotballag slår seg sammen med Oslos største utendørsreklamekanal. Sammen skal de bidra positivt til byen de begge er en del av.

Clear Channel og Vålerenga Fotball har langt mer til felles enn man kanskje vil anta. Både Vålerenga Fotball Elite, Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn og Clear Channel har et mål om å bidra til et bedre samfunn.

– Vi er begge en naturlig del av byen, og deler mange av de samme verdiene, sier Head of Marketing i Clear Channel, Peder Normann Aarum.

Begge gjør en aktiv innsats for et varmere og mer inkluderende samfunn gjennom ulike prosjekter. Vålerenga gjør det gjennom sin stiftelse Vålerenga Samfunn og Clear Channel gjennom sitt veldedige program Platform for good.

– Med Vålerengas solide sosiale arbeid og vår mulighet til å nå ut, tror jeg virkelig at vi vil påvirke og bidra positivt til Oslo. Jeg gleder meg til å se dette samarbeidet ta form, sier Normann Aarum.

Skal synliggjøre Vålerenga-familien

Vålerenga og Clear Channel har et langsiktig perspektiv på samarbeidet, og vil gjennom de neste årene ta tak i flere aktuelle og viktige temaer som er viktig for dem begge. Markedssjefen i Vålerenga Fotball Elite, Mehran Amundsen-Ansari, ser frem til å gjøre Vålerenga-familien mer synlig i bybildet.

Vi er veldig glade for å ha inngått et samarbeid med Clear Channel. For Vålerenga-familien er det svært viktig å bli mer synlig i Oslo og gjennom samarbeidet med Clear Channel kan vi spre våre budskap og verdier til store deler av byens befolkning. Vi ønsker å vise frem hva publikum støtter ved å komme på våre kamper. Vi er mer enn 2x45 minutter. Vi er mer enn spillere, trenere og ansatte. Vi er også supportere, frivillige, medlemmer og ikke minst klubben for alle.

Mehran Amundsen-Ansari, Markedssjef, Vålerenga Fotball Elite

Vålerenga Samfunn

I løpet av det første året skal teamet utvikle to kampanjer som skal rulles ut på Clear Channels flater. Kampanjene tar tak i to av hovedprosjektene til Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn – Jobbsjansen og Vålerenga mot rasisme.

Den første kampanjen skal på allerede på forsommeren, og retter seg mot unge mennesker som har havnet utenfor arbeidslivet. Målet er å øke kjennskapen til Jobbsjansen slik at flere kan få hjelpen de trenger. Den andre kampanjen skal gå i høst, og tar for seg hverdagsrasisme og diskriminering i idretten. Jannicke Aas er daglig leder for Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn, og jobber med klubbens sosiale prosjekter.

– Vålerenga er så mye mer enn fotball og det som skjer på gressmatta på Intility Arena. Gjennom samarbeidet med Clear Channel får vi en unik mulighet til å vise frem alt hva vi er – og at vi faktisk er klubben for alle, sier Aas.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no