dsc7703-edit.jpg
Aktuelt / Nyheter

Clear Channel lanserer POP Classic, Proof of Posting

Clear Channel vil alltid at du som kunde skal ha full oversikt over dine kampanjer. Derfor lanserer vi i uke 42 en ny versjon av POP, Proof of Posting, for vårt produkt Adshel. Flere av våre produkter kommer etter hvert til å bli inkludert i den nye POP-rapporten. POP for våre digitale produkter hvor du kan tracke din digitale kampanje finnes allerede og man vil nå få tilgang til din adshel kampanje under samme innlogging.

Den nye rapporten gjør at du som kunde kan følge monteringen av din kampanje, se et kart over hvor enhetene finnes samt status på monteringen. Oppdatering av montering gjøres hver halvtime i våre ordinære monteringstider. 

Den nye POP-rapporten har blitt utviklet i nært samarbeid med flere mediebyråer og vi har sammen formet en interessegruppe som har til hensikt å øke transparens og tydelighet rundt informasjon om kundenes kampanjer. Rapporten er mobiltilpasset og vil fungere like bra på desktop, nettbrett og mobil. 

Målet er å utvikle POP-rapporten fortløpende og for flere av våre produkter. Vi ser frem til å komme tilbake med mer informasjon når dette er klart. 

Innloggingen til rapporten finner du her. 

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no