dsc3652-scaled.jpg
Aktuelt / Nyheter

Clear Channel inviterer til årets høstarrangement

31/8-21
Vi har gleden av å invitere kunder og samarbeidspartnere til en ettermiddag med inspirerende faglig påfyll og en sosial happening.

Vi begynner kl. 15:00 utenfor Vippa. Der starter det faglige med en rolig rundtur på våre bysykler med flere spennende og engasjerende stopp. Etter en times rundtur er vi tilbake på Vippa hvor vi runder av det faglige med inspirerende innsikt fra kundekampanjer den siste tiden.

Vi er så heldig å ha med oss Ricardo Cuilenheim, Strategi- og kundedirektør fra Red Denstu X som vil ta for seg hvordan Tibber har lykkes med sitt kampanjeløp den siste tiden. På scenen vil du også møte Martine Westvik, Major Client Manager og Lars Bruto, Digital Commercial Specialist som tar for seg hvordan kunder har lykkes med utendørskampanjer og ikke minst hvordan lykkes du med dine kampanjer og hva rører seg i utendørsverdenen om dagen.

Vi runder dagen med god mat og drikke.

Meld deg på her.

Vi gleder oss, og håper du kommer!

NB: Av smittevernhensyn har vi satt et maksantall når det gjelder antall deltakere på arrangementet, så ikke vent med å melde deg på. Vi vil følge de gjeldende smittevernreglene gjennom arrangementet.

Når: Onsdag 29/9 kl 15.00 – 21:00
Hvor: Vippa, Akershusstranda 25

For mer informasjon, kontakt:

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no