norge-premium-miljo-14-scaled.jpg
Aktuelt / Kampanje-effekt, Ny teknologi og Nyheter

Clear Channel innleder samarbeid med Neurons

30/3-22
Clear Channel har inngått et samarbeid med teknologiselskapet Neurons. Formålet med samarbeidet er å kunne tilby utendørskunder en bedre innsikt i hvordan det kreative vil prestere.

Neurons er verdensledende innen neurovitenskap mot konsumentmarkedet, og tilbyr et verktøy som kalles Neurons Predict. Predict gir muligheten til å laste opp og analysere bilder og videoer med hensikt å teste designkonsepter, og dermed kunne optimalisere før en kampanje går live. Kunder får med andre ord mulighet til å få tilbakemelding på materiellet sitt i løpet av noen sekunder og allerede før det går live, med en +95% nøyaktighet.

Ytterligere muligheter for å øke utendørseffektiviteten

Innsikt viser at ni av ti ikke syntes utendørsreklame er påtrengende og irritasjonen på utendørs er lav, noe som gir konsumentene tillit til kanalen. At Clear Channel nå tilbyr et verktøy som Predict på statiske og digitale flater, gir annonsørene mulighet til å spisse sitt budskap ytterligere, og gir utendørskanalen et løft.

Vi ser at flere av våre kunder ønsker innspill på den kreative løsningen for å best kunne optimalisere budskapet. Vi får stadig nye innsikter, og kombinert med vår effektdatabase har vi nå mye innsikt å dele med våre kunder både før og etter en kampanje.

Bjørn Erik Broady Aasebø, Head of Agency

Clear Channel får også data fra effektmålinger som Penetrace og Demoskop, som gir muligheter til å se hvordan ulike kampanjer presterer i ulike miljøer, basert på pre- og posttester. Dette gjør at Clear Channel besitter mye innsikt inn i hva som fungerer, hvor Predict tilbyr en ytterligere verdi til kundene.

Dette gir en ny dimensjon av hvordan vi kan gi best effekt for våre kunder, og vi ser frem til å teste dette verktøyet videre.

Bjørn Erik Broady Aasebø, Head of Agency

Kontakt

Cecilie Foss

Head of Marketing & Communication

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no