Aktuelt / Nyheter

Clear Channel fortsetter sin digitale utbygging

Etterspørselen etter digitale utendørskampanjer er stor. Clear Channel fortsetter utbyggingen av sitt digitale nettverk og nå er det T-banestasjonene i Oslo som står for tur.

Sist ut i den digitale utbyggingen er stasjonene Sinsen og Storo. Dette betyr at vi nå kan tilby digital utendørsreklame på 12 sentrale knutepunkter i kollektivtransporten i Oslo med i underkant av 350 skjermer.

Vi jobber kontinuerlig med å kunne levere de beste produktene for våre kunder. Vi er stolte av å kunne levere Norges største utendørsnettverk på både tradisjonelle og digitale flater. Dette sikrer deg som kunde en mulighet til å bygge god dekning og en rask frekvens for din merkevare.

Dennis Nyegaard, Country Manager, Clear Channel Norge

I tillegg har vi den siste tiden byttet ut i underkant av 100 skjermer på kjøpesentre og flyplasser for å øke kvaliteten ytterligere på våre produkter.

Clear Channel sine digitale nettverk gir muligheten for 28,9% digital dekning i Norge og 53,9% digitale dekning i Oslo. Bestående av totalt 732 skjermer nasjonalt i forskjellige formater på kjøpesentre, flyplasser og i kollektivtransporten.
storostasjon-scaled.jpg

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no