katarzyna-zabicka-2-scaled.jpg
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Clear Channel ansetter bærekraftsekspert

28/12-22
Clear Channel styrker sitt bærekrafts- og kvalitetsarbeid, og ansetter Katarzyna Żabicka i rollen som kvalitets- og bærekraftsansvarlig.

Żabicka kommer nylig fra WSP som miljø- og bærekraftsrådgiver med fokus på strategisk bærekraftsarbeid for både private og offentlige aktører i bygg- og infrastruktursektoren.

– Det er en ære å få lede og utvikle Clear Channels bærekraftsarbeid. Det er en spennende bransje og et inspirerende selskap hvor bærekraftstrategien er tett knyttet til forretningsverdien og som bruker sin plattform til å skape samfunnsnytte, sier Katarzyna Żabicka.

Den nyopprettede rollen, skal blant annet fokusere på ISO-revisjoner, bærekraftige forsyningskjeder og reduksjon av karbondioksidutslipp. Żabickas brede kompetanse og bakgrunn matcher Clear Channels kvalitets- og bærekraftsmål svært godt, mener Country Manager i Clear Channel, Dennis Højland Nyegaard.

Som etablert medie- og infrastrukturpartner har vi et klart mål om å bidra til at Skandinavias byer blir hyggligere, mer dynamiske og bærekraftige. Den nytilsatte rollen er en viktig forutsetning for å kunne akselerere Clear Channels miljø- og bærekraftsarbeid og utvikle den innsatsen som utgjør den største forskjellen for byen, miljøet og klimaet. Jeg ønsker Katarzyna hjertelig velkommen til oss og er sikker på at hennes erfaring og kompetanse på feltet vil bidra sterkt

Dennis Højland Nyegaard, Country Manager i Clear Channel

Den nye rollen vil ha en viktig funksjon i samarbeidet med leverandører, for å sammen fortsette å utvikle bærekraftige løsninger knyttet til våre produkter og tjenester.

– Vi opplever at våre partnere stiller stadig større krav til oss for å bidra med bærekraftige løsninger inn i avtalene. Vi ønsker ikke bare å levere til forventning, men være en aktiv del av fremtidens løsninger i bransjen. Det skal Katarzyna bidra til, forteller Højland Nyegaard.

Kontakt

Cecilie Foss

Head of Marketing & Communication

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no