cecilie-foss.jpg
Aktuelt / Nyheter

Cecilie Foss blir presse- og pr-ansvarlig i Clear Channel

8/8-21
Clear Channel Norge styrker markedsteamet og ansetter Cecilie Foss i nyopprettet stilling som Press & PR Manager.

 –  Min rolle blir å styrke Clear Channels posisjon som Norges og Skandinavias største leverandør av utendørsreklame, gjennom å skape oppmerksomhet og utvikle selskapets engasjement for byene og menneskene der de har reklame, forteller Cecilie Foss.

Cecilie er utdannet journalist, men har de siste åtte årene jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Statens vegvesen. Der hun de siste årene jobbet med store utbyggingsprosjekt. Som en samfunnsorientert kommunikatør, var det Clear Channels samfunns- og veldedighetsprogram «Platform for good» som ble avgjørende for jobb-bytte.

– Clear Channel er en stor og viktig aktør som er bevisst sitt samfunnsansvar. Eksempel på dette er Lokale helter, der de årlig deler ut gratis reklameplass til en veldedig organisasjon. Jeg ser frem til å bruke min kompetanse til å fortelle og formidle alle disse godt historiene, i tillegg til å videreutvikle plattformen, sier hun.

Dennis Højland Nyegaard er Country Manager i Norge. Han har personlig gledet seg til at Cecilie skal begynne som Press & PR Manager, og mener det er en rolle det er stort behov for i selskapet.

– Jeg mener at vi i Clear Channel Norge kan være flinkere til å fortelle om den positive innflytelsen vi har på det norske samfunnet. Vi får ukentlig gode tilbakemeldinger fra byråer og annonsører som bruker plattformen vår, som jeg ønsker å dele med markedet. Utendørs er for tiden i en veldig positiv utvikling. Med Cecilies erfaring, vil vi etter hvert ha en bedre posisjonering overfor våre partnere, kunder og lokalsamfunnet, sier Højland Nyegaard.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no