beb-1900.jpg
Aktuelt / Nyheter

Bjørn Erik Broady Aasebø blir ansvarlig for medie- og reklamebyråene hos Clear Channel

Clear Channel Norge vil videreutvikle samarbeidet med medie- og reklamebyråene og ansetter Bjørn Erik Broady Aasebø i nyopprettet stilling som Head of Agency fra januar.

Aasebø vender tilbake til utendørsbransjen etter 6 år som kommersiell direktør i Nent Group Norge og et kortere engasjement som konsulent. Rollen inngår i den norske ledergruppen og vil rapportere til Country Manager, Dennis Højland Nyegaard. Clear Channel øker innsatsen for å fremme utendørs som kanal og styrke selskapets posisjon hos byråene.

– Jeg har «vokst opp» i utendørsbransjen og vært med på å transformere kanalen til et veldokumentert medie med fantastiske kreative muligheter, og med svært god effekt. Når jeg nå vender tilbake etter nær 6 år i TV, er det med visshet om at utendørs skaper store verdier for sine kunder, og at Clear Channel har et sterkt ønske om videre utvikling av kanalen, sier Bjørn Erik Aasebø, Head of Agency Clear Channel Norge.

At jeg har jobbet for flere selskaper i mediebransjen ser jeg på som en stor fordel. Clear Channel er en stor og viktig aktør, med klare ambisjoner om å styrke kanalens posisjon både hos annonsørene og byråene. Den sterke drivkraften hos Clear Channel har imponert meg og ser virkelig frem å starte i den den nye rollen.

Bjørn Erik Aasebø

– Vi har en helt tydelig ambisjon for vekst i Norge, både for Clear Channel og utendørs som kanal. Bjørn Erik blir en viktig ressurs for oss for å kunne ta ut vår ambisjon. Hans lange og brede erfaring innen både TV og utendørs vil være et viktig bidrag til å styrke vår posisjon. Medie- og reklamebyråene er svært viktige partnere for oss, og vi ønsker å styrke samarbeidet på flere områder. Utendørs har et stort potensial å ta ut. Sammenligner vi Norge med andre land med tilsvarende mediebilde, ser vi at utendørs bør ta markedsandeler som kanal. Vi skal fortsette å skape effektfulle utendørskampanjer for våre kunder, i tett samarbeid med medie- og reklamebyråene, sier Country Manager, Dennis Højland Nyegaard.

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no