Aktuelt

Aktuelt / Innsikt

Rom for nytenking blant annonsører

Digital utendørsreklame (DOOH) slår tre fluer i ett smekk. For ti år siden etablerte Clear Channel de første digitale flatene i Norge, og i dag kan merkevarer velge premiumlokasjoner over hele landet. Sammenlignet med andre land i Europa har Norge en fantastisk digital utendørsdekning på kjøpesentre, togstasjoner, metrostasjoner og flyplasser.

Les mer
Aktuelt / Innsikt

Så viktig er utendørsreklame for kampanjen din

Utendørsreklame er det massemediet som har hatt størst vekst det siste året. Som følge av kraftig befolkningsvekst og en medieverden i stadig utvikling hvor flere og flere medier sliter med å trenge gjennom støyen, har utendørsmediet noen klare suksessfaktorer som har påvirket fremgangen den siste tiden. I denne artikkelen kan du lese om fem av disse suksessfaktorene.

Les mer
Aktuelt / Innsikt

Slik påvirker utendørsreklame merkevaren din

Posttester fra 2017 og 2018 viser klare merkevareløft ved bruk av utendørs. Utendørs er det mediet som mest kostnadseffektivt leverer best og raskest rekkevidde. Mediet er dessuten spesielt sterkt på rekkevidde for aldersgruppen 18 til 30 år, en aldersgruppe som andre medier har utfordringer med å nå.

Les mer
Aktuelt / Stilling ledig

Jobbe i Clear Channel?

Her finner du alle våre stillingsutlysninger. Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige mennesker med engasjement og stå på-vilje.

Les mer
Aktuelt

Clear Channel flytter 1. august

Den 1. august 2016 flytter Clear Channel til nye, flotte lokaler i Schweigaardsgate 16. Vi ser frem til å ønske besøkende velkommen til vår nye adresse. Vi benytter samtidig anledningen til å ønske kunder og samarbeidspartnere en riktig god sommer! Foto: Stor-Oslo Eiendom

Les mer

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no