Aktuelt

Aktuelt / Nyheter

Clear Channel styrker salgsteamene

18/10-21
Norge har gjenåpnet, og menneskene strømmer tilbake til gatene, på kollektivtransporten og på flyplassene. For å møte tilstrømmingen fra annonsørene, styrker Clear Channel nå salgsteamene.

Les mer
Aktuelt / Create, Markedsplass og Nyheter

Dior pop-up på Jernbanetorget

12/10-21
Dior gikk for en kreativ løsning da de skulle lansere sin nye Miss Dior Eau De Parfum, og fikk hjelp av Clear Channel.

Les mer
Aktuelt / Adshel, Create og Markedsplass og Merkevarebygging og Nyheter og Transit

Polestar skaper impact med Clear Channel

5/10-21
Rekkevidde er viktig ved merkevarebygging. I Oslo kan man nå 97% av byens befolkning i løpet av en uke gjennom våre kanaler. Polestar er et eksempel på en kunde som gikk ut bredt og benyttet seg av mange ulike format da de skulle lansere sin nye bil Polestar 2.

Les mer
Aktuelt / Innsikt, Nyheter

Faglig påfyll, inspirasjon og god stemning

1/10-21
Onsdag 29. september gikk vårt årlige høstarrangement av stabelen. Det var god stemning blant gjestene, som fikk faglig påfyll – både i form av innsikt og inspirasjon.

Les mer
Aktuelt / Flyplass, Nyheter

Clear Channel inngår ny storavtale

17/8-21
Clear Channel Scandinavia og København lufthavn inngår et eksklusivt samarbeid om reklamerettighetene på flyplassen fra 2022 til 2026. Dermed fortsetter reisen for Clear Channel Scandinavia i en svært positiv retning.

Les mer
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Sommerlansering av Lokale Oslo

1/7-21
I mars lanserte vi initiativet Lokale Oslo, der oslofolk tipset om sine lokale favoritter i byen. Over 100 ulike lokale virksomheter fikk oppmerksomhet på skjermene våre i en tid hardt rammet av pandemien. I dag lanserer vi kampanjen i ny drakt på skjermene våre, til glede for både de lokale perlene, osloborgerne og besøkende.

Les mer
Aktuelt / Flyplass, Innsikt og Nyheter og Reisetall

Formidabel økning i flyplasstrafikken

1/7-21
Ferietid i kombinasjon med vaksinasjonsgraden og lettelsene i koronarestiksjonene medfører ikke uventet en formidabel økning i flyplasstrafikken på landets seks største flyplasser.

Les mer

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no